Oldal frissítése

Native Traktor Scratch A6

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Native Traktor Scratch A6

A Traktor Scratch A6 hangrendszer kiváló MP3 keverést tesz lehetővé szuper-pontos bakelit és CD szabályozás segítségével. A két pulttal és mintapultokkal ez egy rendkívül egyszerű, és azonnal alkalmazható megoldás. A Traktor Scratch A6-ot olyan DJ-k számára tervezték, akik kiváló hangminőséget követelnek, és főként loopokat, mintákat és effekteket használnak. A rendszer alapja a tökéletesen pontos 2kHz vezérjelű 120 grammos bakelit MKII időkóddal. Mintha viaszba mártana minden MP3-t. A csomag tartalmazza a Traktor Audio 6-ot, bakelit/CD időkódot (két digitális bakelitet és két CD-t) és a legújabb generációs Traktor szoftvert. Az egész felszerelés belefér egy táskába.
 
A termék a Traktor Pro 2 teljes verziója - a világ legjobb DJ-i közül sokan ezt használják. Pillanatok alatt kezdheti a keverést a két pulton, és az új Sample Deck segítségével loopokat adhat hozzá. A szoftver bámulatos külsejét az olyan szép látványelemek adják, mint például a többszínű waveform kijelző, amely zenéje minden elemét láthatóvá teszi, és különleges mixek létrehozásához vezet. Számítógépén vagy az iTunes fiókjában található számok mind készen állnak a keverésre. A jól bevált Traktor alkalmazás garantálja, hogy mixei mindig szinkronban lesznek, így figyelmét a kreativitásra, az effektekre és az equalizerre fordíthatja. A szoftver tartalmaz továbbá néhány elképesztő loopot, amelyek azonnal tökéletesen illeszkednek a techno, house, dubstep, trance és más stílusok zenéibe. De könnyedén alkothat újakat is.
 
A használat a Essential View-t és az új nagy felbontású TruWave színes kijelzőt is magába foglaló grafikus felülettel most még könnyebb. Az innovatív Sample Deck funkció négy slotot ad minden pulthoz, így egyedülálló módon léphet be a remix és a zeneszerkesztés világába. A Traktor Pro 2 vadonatúj Loop Recordere segítségével bármelyik (egy vagy több) bemeneti csatornáról, vagy a fő kimenetről is vehet fel loopokat. Ha a Traktor Pro 2 szoftvert hardver driver vagy külső eszköz nélkül kívánja használni, erős és ötletes beépített keverő szoftver áll rendelkezésére.
Műszaki adatok:
 
Portok:
Fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval
Input / Output MAIN (4 x RCA)
Input / Output A (4 x RCA)
Input / Output B (4 x RCA)
USB csatlakozó a számítógéphez
 
Támogatott meghajtók:
ASIO
Core audio
DirectSound
WASAPI
 
Támogatott audio formátumok:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA (nem DRM, csak Windows), AAC (nem DRM)
 
Rendszerkövetelmények (Microsoft Windows):
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
DVD-meghajtó
 
Rendszerkövetelmények (Mac):
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
DVD-meghajtó
Áramellátás:
AC adapter
Ajánlott vezérlők:
Native: TRAKTOR KONTROL S4 / S2 / F1 / X1
Denon DN-HC4500, DN-MC6000, DN-SC2900, MC 3000
Numark: 4TRAK, MixDeck, MixTrack, MixTrack Pro, NDX800,
NDX900, Omni Control Stealth Control Total Control
Pioneer DDJ ERGO
Electrix: Tweaker
 
Fizikai adatok:
Méret: 44 x 137 x 134 mm (szélesség x mélység x magasság)
Tömeg: 750 g

Kód:  NAT105
Termékszám:  Traktor Scratch A6
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10