Oldal frissítése

Native Traktor Kontrol Z2

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol Z2

A Traktor Kontrol Z2 szilárdan összetartja a hangolt vezérlős, robusztus alumínium házas keverőpult 2+2 csatornáját, mindezt a csúcsminőségű Traktor Scratch PRO 2 szoftverrel a csomagban. A teljesen új Macro FX és Flux Mode a Traktor szoftver legújabb verziójának bővítései a kreatív arzenál bővítésére. Tedd teljesen felismerhetetlenné a számokat az olyan hatásokat ötvözve, mint például a Wormhole, a LaserSlicer és a Bass-o-matic. A Flux módnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy mindig pontosan a megfelelő pillanatban kapcsolódsz be, még akkor is, ha az este gyors ritmusában bűvészkedsz a cue és a loop funkciókkal.
 
A Traktor Kontrol Z2 a két teljesértékű, független, digitális csatornához további két Remix Deck csatornát tesz hozzá. A professzionális XLR kimenetek és a 24bites dekóderek biztosítják, hogy tökéletesen leköthesd a közönséget. A pontos forgatható vezérlők, a többszínű cue pont és Innofaders vezérlők biztosítják az összes szetted tökéletesen pontos irányítását. Nem számít, hogy bakelitet vagy CDJ-t használsz-e, vagy időkóddal (timecode) ellenőrzött digitális fájlokat játszol-e le a Traktor Scratch szoftver segítségével. Az adathordozók közötti váltás egyetlen gombnyomás kérdése.
 
Az elosztó USB hub-nak hála igen egyszerű több Traktor Kontrol F1 vagy X1 vezérlő integrációja. Elég csak csatlakoztatni őket, és ráadásul még felszabadul egy port a laptopodnak. A Traktor Kontrol Z2 a kezelőszervek intuitív, ergonomikus és ismerős elrendezését kínálja elég nagy helyközökkel. A Macro FX és Remix Decks forgatható gombjai a vezérlési szakaszban találhatók, a Flux mód gombjai mentén. Így mindenhez könnyen hozzáférsz és a cue pontokat elindító sokszínű gombok lehetővé teszik, hogy az egyik pontról a másikra ugorj, és alakíthasd a számodat.
Műszaki adatok:
 
Csatlakozók:
3,5 mm-es fejhallgató kimenet
6,3 mm-es fejhallgató kimenet
6,3 mm-es mikrofon bemenet
AUX RCA L/R bemenet
2 átkapcsolható vonal(line-in)/lemezjátszó bemenet A/B (8x RCA)
Fő XLR L/R és RCA L/R kimenet
Booth kimenet
USB PC csatlakozáshoz
2x USB hub port
 
Rendszerkövetelmények - Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32/64 bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
Internet hozzáférés
 
Rendszerkövetelmények - Mac:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
Internet hozzáférés
 
Áramellátás:
Belső tápegység (áramszolgáltatás 3-tűs IEC vezetéken keresztül)
 
Kialakítás:
Méretek: 272 x 388 x 109 mm
Tömeg: 5,1 kg

Kód:  NAT108
Termékszám:  Traktor Kontrol Z2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05