Oldal frissítése

Native Traktor Kontrol X1 MKII

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol X1 MKII

A Traktor Kontrol X1 MK2 kompakt szabályozót a Traktor Pro szoftver (külön megvásárolható) zökkenőmentes integrációjához tervezték. A nyolc forgó vezérlés és a gombok készlete akár három különálló effektet is vezérelhet a négy egység közül kettőnél (vezérli a két decket és a két effekt egységet). A böngésző vezérlők, a cue, a szinkronizálás és a hurokvezérlők nagyon intuitív módon vannak elhelyezve és pontosan ott találhatóak, ahol szüksége van rájuk. A böngészőhöz tartozó érintésérzékeny vezérlők és a hurkokkal történő munka lehetővé teszik a szoftverben való intelligens navigálást. A professzionális RGB háttérvilágítású gombok és kijelzők azonnali vizuális ellenőrzést biztosítanak a játék során, amellyel a Traktor Pro és a Traktor Scratch közvetlenül és folyékonyan kommunikálnak. A Tractor Flux funkcióhoz való közvetlen hozzáférés lehetővé teszi, hogy a kulcspontok és a hurok effektek között anélkül változtasson, hogy lemaradna a ritmusról.

A Traktor Kontrol X1 MK2 többcélú érintő csíkkal rendelkezik, amely rendkívül pontos irányítást biztosít a track pozíciója felett, a pitch bend felett és még az effektek felett is. A digitális kijelzők és a LED-ek vizuális vezérlést biztosítanak, így mindig tudni fogja az összes vezérlő pontos helyzetét, még akkor is, ha az éjszaka teljes lendületben van. A forgó Browse vezérlők és a Loop reagálnak az érintésre, és a Traktor alkalmazásban hozzáféréssel rendelkeznek a különböző nézetekhez vagy funkciókhoz - ha a böngészőben látni szeretné a teljes listát, akkor csak egyszerűen érintse meg a Browse vezérlőt. A Loop vezérlő megérintésével és a Shift + Play billentyűk lenyomásánál megmutatja a track kulcspontjait. Ha megérinti a Loop vezérlőt a Sync megnyomásánál, megjelenik a tempó.

Az érintő csík különböző funkciókat is értelmez, a deck állapotától függően - ha le van állítva, akkor az érintő csíkot használni lehet keresésre. Amikor egy deck játszódik le, akkor a pitch bend automatikusan hozzárendelődik az érintő csíkhoz. Egy másodpercen belül mindenféle effekt paramétere hozzárendelhető az érintő csíkhoz. A Traktor Kontrol X1 MK2 kényelmes és nagyon precíz gombokkal és forgatható vezérlőkkel rendelkezik. Minden előzetesen le van képezve, így azonnal használható, hogy összpontosítani tudjon a zenei teljesítményére.


 
Műszaki adatok:
Hardver:
Az effektek részei: 8 forgó vezérlő és 8 gomb. Ez a szakasz lehetővé teszi két effekt egység minden paraméterének egyidejű szabályozását a Traktor szoftverben.
A böngésző részei: az érintésérzékeny vezérlőket úgy tervezték, hogy a listákon belül keressen és betöltse a trackeket.
A hurok részei: a LED kijelző világos visszacsatolással rendelkezik a hurkok állapotáról. A forgóvezérlők intuitív módon szabályozzák a Traktor szoftver hurok funkcióit.
Az érintő csík: az új és többcélú érintő csík rendkívül pontos pozíciószabályozást biztosít a trackben, a pitch bendben, az FX-ben és a hurkokban.
A mozgás részei: közvetlen hozzáférés az alapvető vezérlőegységekhez, valamint 4 másodlagos funkcióhoz az összes decken.
Csatlakozók:
USB (adatátvitel és tápellátás)
 
Microsoft Windows rendszerkövetelmények:
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
 
Mac rendszerkövetelmények:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
 
Kivitelezés:
Méretek: 120 x 52 x 294 mm
Tömeg: 691 g

Kód:  NAT102
Termékszám:  Traktor Kontrol X1 MKII
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15