Oldal frissítése

Native Traktor Kontrol S2MK2

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol S2MK2

A Traktor Kontrol S2 MK2 egy megalkuvást nem ismerő keverőpult, vezérlőmeghajtó 2 + 1 formátumban, most teljes mértékben egybeépítve a Traktor DJ-vel, hogy közvetlenül működtethető legyen iPad vagy iPhone-ról. Két egységet köt össze, a profi deck Remix-et és egy effektus keverő egységet. A termék tartalmazza továbbá a teljes Traktor Pro 2 Remix verziót egy Remix deck egységgelegytt. Az alap robusztus kialakítású, robusztus forgatógombokkal és (RGB) háttérvilágítású gombokkal, amelyek lehetővé teszik a biztonságos kezelést még sötét környezetben is. Hibátlan két lemez (yoga) van prémium felületi kialakítással, amely repülőgép alumíniumból készült. Nekik köszönhetően tapintással elérhető a vezérlő a pálya, tónus, hangmagasság állítás, (pitch bend) és az ütem variációk (tempó állítás).
 
A Traktor Kontrol S2 tökéletesen együttműködik az erőteljes Remix Deck -kel a Traktor Pro 2 -ben, ez a jelenlegi zászlóshajója a DJ szoftvernek, amely benne van a csomagban. Végül, klipeket indíthat  intuitív módon - Control Remix Decky, mint a szokásosan használt keverőpultoknál, Választhat akár 64 hurok közül és egy-lövés mintát is küldhet minden egyes deck egységre. A Remix Deck-et négy különféle nyílás jellemzi (oszlopok), amelyek ideálisak a hangok és hurkok hangszercsoportokba való szervezéséhez, mint például a különböző dobok, basszus, ütőhangszerek, hurkok, stb. mindig  egy hangot játszhat minden oszlopból - összesen négy mintát egyszerre. A fejlett ritmus érzékelő leegyszerűsíti a keverést. Amikor az importálásnál automatikusan felismeri a pályán lévő dal tempóját akkor létrehoz egy ritmus rácsot. Minden deck egység, Remix Deckek és még az effektusok is kapcsolódnak a jelenlegi tempójú dalhoz. A hangspektrumok különböző hurkokat tartalmaznak, ütéseket, basszust, dallamos hangokat és más különböző House, Techno, Dubstep, Hip Hop, Tech House és Drum'n'Bass zenei műfajokat.
 
Legfontosabb elemei:

  • Plug & play támogatás iPad a iPhone (csatlakozás és használat)
  • RGB háttérvilágítású gombok, Flux szabályozó elem, alumínium lemezek (yoga), szilikon csillapítással
  • Beépített interfész 24 bit/96 kHz felbontással
  • 3-sávos EQ minden egyes csatornára, FX egység több mint 25 effektusal és mintavevő LOOP egység hangmagasság vezérlés ± 100%.
  • LED kijelző minden egyes csatorna hangteljesítmény kibocsátására
  • SW Traktor PRO 2 részegység

 
Műszaki adatok:
Vezérlők:
Gombok száma: 40
Gombok száma: 27
A csúszkák (fader) és böngésző meghajtók
Két alumínium lemez (yoga)
Csatlakozók:
6,3 mm-es fejhallgató kimenet
6,3 mm-es mikrofon bemenet
6,3 mm-es szimmetrikus kimenete fő L / R
Aszimmetrikus RCA L / R
USB port
Kensington zárhoz bemeneti nyílás
 
Támogatott audio formátumok:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA fájlokat DRM nélkül (csak Windows), AAC DRM nélkül
 
Rendszerkövetelmények Microsoft Windows:
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
Internet elérhetőség
 
Rendszerkövetelmények Mac:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
Internet elérhetőség
 
Áramellátás:
Külső adapter
 
Formai kialakítás:
Méretek: 438 x 308 x 67 mm
Tömeg: 2,6 kg

Kód:  NAT107
Termékszám:  Traktor Kontrol S2MK2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15