Oldal frissítése

Natív Instruments Maschine Jam

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Natív Instruments Maschine Jam

Natív Instruments Maschine Jam MIDI vezérlő a 8 darab Smart Touch szalaggal felszerelve lehetővé teszik a kreatív munkát hangeffektekkel, dallamokkal és akkordokkal. Ezenkívül egy 8 × 8-as színes háttérvilágítású mátrix is megtalálható rajta, amelyhez egy 8-csatornás step sequencer lett tervezve, gyors kapcsolás élénk zenéhez, dobokhoz, akkordokhoz, melódiákhoz, vagy egyebekhez. A csomagban megtalálható a fejlett Maschine 2.5 szoftver és a COMPLETE 11 csomag.

Főbb jellemzők

  • A gyors, intuitív kivitelezés szekvenciák, darabok számára
  • Fejlett programozás (dobok, dallamok és akkordok)
  • 8 Smart Touch Strip
  • 8 × 8 színes háttérvilágítású gomb
  • Része a Maschine és Complete 11 program

Egyedi eszköz 

Ez az eszköz rendelkezik innovatív, multitouch Smart Touch csíkokkal. Ezzel lehetőség van Special Perform mode aktiválására a Machine Perform FX-en belül
Ez a vezérlő tökéletesen működik a mellékelt szoftverrel. Könnyen megvalósíthatja ötleteit, és folyamatosan fejlődhet. Kezdhet nagyon alapfokon, közvetlenül az érinthető résszel. Ezután már csak el kell menteni az alkotást, amit bármikor átszerkeszthet. Mindehez a felhasználóbarát szoftverfelület, a Maschine nyújt segítséget. Native Instruments Maschine Jam egyéb platformokhoz is csatlakoztatható kiegészítőként.

Kód:  NAT101c
Termékszám:  Maschine Jam
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10