Oldal frissítése

National Geographic WA Hátizsák M

4,3 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

National Geographic WA Hátizsák M

Tartsd a fényképezőgéped és mindent, amire szükséged van egy tökéletes felvétel elkészítésére, biztonságos és könnyen elérhető helyen. A National Geographic WA hátizsákot DSLR vagy CSC fényképezőgépekhez, lencsékhez, állványokhoz és egyéb kiegészítőkhöz tervezték, beleértve a laptopot vagy a táblagépet. A 15 hüvelyk méretű laptopod külön párnázott rekeszben tarthatod, mely vízálló cipzárral van ellátva. Az alsó elkülönített sötétkamrához biztonságosan hozzáférhetsz a hátizsák hátuljáról, és a kivehető elválasztóknak köszönhetően mindig hozzáigazíthatod a saját igényeidhez. Szitnén rednelkezik vízálló cipzárral. A National Geographic WA hátizsák felső kamráját elsősorban személyes vagy egyéb tárgyakhoz használhatod.

A National Geographic WA hátizsák fő jellemzői 

  • Szervezett kétkamrás hátizsák a National Geographic-tól digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez és tartozékaihoz
  • Különálló párnázott laptop rekesz akár 15"-ig
  • Biztonságos hozzáférés a fényképezőgépedhez és a felszereléshez a hátizsák hátuljából
  • A sötétkamrát elválasztóval a saját igényeid szerint oszthatod fel
  • Sok zseb és rögzítő pántok az állvány rögzítéséhez
  • A National Geographic WA hátizsák speciálisan impregnált a nedvesség ellen

Minden utadra csak a kiváló minőségű National Geographic hátizsákkal

A National Geographic rendezett hátizsákjaival bemehetsz a városba de a természetbe is, és a praktikusan megtervezett belső terének és a több zsebnek köszönhetően mindig jó áttekintést kapsz a felszerelésedről. Rendelkezésedre áll egy fő rekesz, 3 külső cipzáras zseb, 3 nagy oldalsó cipzáras zseb és egy felső, hálóval kialakított zseb a felső fedél belsejében. A hátizsák oldalán és a fedélén rögzítő pántokat találsz, amelyek nagyszerűen használhatók az állvány biztonságos tárolására. Az utazásaid során értékelni fogod a praktikus pántot, mellyel a táskád a kofferedhez csatolhatod. 

Walkabout Backpack rossz időjárás esetén is

A kiválasztott, modern városi stílusú hátizsák ötvözi a klasszikus pamutot és a jó minőségű olasz bőrt, amely nemcsak kiváló és erős, hanem megjelenésében is kiemelkedik. A WalkAbout Backpack M külső anyaga speciálisan impregnált hogy jobban ellenálljon a nedvességnek. A vízálló cipzárral felszerelt táskában a berendezésed teljesen biztonságban tudhatod. Végül, de nem utolsó sorban rossz időjárásesetén a NationalGeographic fotótáskánál hasznát veszed a táskába varrott esőkabátnak.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Külső méretek

Külső magasság 42 cm
Külső mélység 20 cm
Külső szélesség 32 cm
Tömeg 1,58 kg

Belső méretek

Belső magasság 27 cm
Belső szélesség 28 cm
Belső mélység 14 cm

Tulajdonságok

Zsebek száma 8 ×
Hasznos tulajdonságok Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Notebook- vagy tablettartó rekesz, Belső elrendezés változtatása, Fotóállvány tárolásának lehetősége
Laptop/táblagép átmérője 13 - 15"
Kód:  NG9003b3
Termékszám:  E61PNGW5072

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05