Oldal frissítése

National Geographic W5051 Kamera Hátizsák

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

National Geographic W5051 Kamera Hátizsák

Kicsi és könnyű kamera hátizsák a National Geographic Walkabout W5051 profi fotósok és a fotózás szerelmesei számára, akik értékelik a DSLR fényképezőgép és objektív magas szintű védelmét. A hátizsákban elég hely áll rendelkezésre a lencsék és egyéb személyes tárgyak tárolására, elfér benne egy laptop, vagy tablet is (maximum 12'').

A kamera azonnal elérhető a praktikus első cipzáras zsebnek köszönhetően. A táska oldalán található beépített rögzítő  sokféle egyéb funkciót tesz lehetővé. A táska elején lévő zseb személyes tárgyak hordozását tezsik lehetővé, mint például a pénztárca, telefon, dokumentumok.

A National Geographic Walkabout W5051 főbb előnyei:

  • Védelmezi a kamerát és a hozzá tartozó objektívet, lencséket
  • Bőséges tárhelyet biztosít használója számára
  • Könnyedén hozzáférhetünk a kamerához
  • Laptop tárolás 12 '' -ig
  • Állványt is rögzíthetünk rá
 

Paraméterek

Belső méretek

Belső magasság 20 cm
Belső szélesség 24 cm
Belső mélység 11,5 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Notebook- vagy tablettartó rekesz, Fotóállvány tárolásának lehetősége
Laptop/táblagép átmérője 11 - 13"
Kód:  NGO5006
Termékszám:  NG W5051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15