Oldal frissítése

National Geographic NG 4550 RF kamera hátizsák

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

National Geographic NG 4550 RF kamera hátizsák

A kompakt, könnyű National Geographic RainForest 4550 fotós hátizsák olyan profi és hobbifotósok számára lett fejlesztve, akik a maximális védelmet szeretnék nyújtani a DSLR gépük és a hozzá tartozó lencsék és objektívek számára. A hátizsákban a személyes tárgyak és egyéb kiegészítők számára is elegendő hely biztosított.

Egyik legfőbb előnyei az oldalsó zseb kialakítás, ami által azonnal hozzá tudunk férni a fényképezőgépünkhöz. A kivehető védőtáska akár külön is használható, köszönhetően a Manfrotto Protection kialakításának. A hátizsák ergonómikus formával rendelkezik, kényelmes vállpántokkal és párnázott háti résszel lett ellátva.

A National Geographic NG 4550 RF kamera hátizsák legfőbb előnyei:

  • Védi a fényképezőgépet és a hozzá tartozó objektívet  amechanikai sérülésektől és karcolásoktól!
  • Bőséges tárhelyet biztosít
  • A fényképezőgép könnyedén elővehető
  • Kényelmes, ergonomikus kialakítású
  • Esőerdők ilette szín és stílus

Az esőerdők élővilága inspirálta!

A National Geographic RF 4550 fotós hátizsák a Rain Forest sorozat egyik tagja, amit az esőerdők élővilága ihletett. A hátizsák külső kialakítása az esőerdők buja zöld fáit szeretné életre kelteni, a belső minták pedig az őslakosok népi motívumaival lettek díszítve.

 
Kód:  NGO5002
Termékszám:  NG RF 4550

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20