Oldal frissítése

National Geographic A6010 Bőrönd

Kiegészítők a termékhez

National Geographic A6010 Bőrönd

Gyakran utazik hosszabb utakra? Ezentúl használhatja a stílusos utazótáskát, a National Geographic A6010 teleszkópos markolattal és praktikus kerekekkel. A bőrönd nagyobb mennyiségű ruha és személyes tárgyakat tárolására kínál megoldást. Ugyanakkor használhatja az eltávolítható párnázott táskarészt az SLR- vagy hagyományos fényképezőgép számára.


Ezenkívül maximum 15,4 hüvelykes notebookot is biztonságosan hordozhat a bőröndben, amely tárolható a párnázott, eltávolítható táskarészben is, rendelkezésre áll egy elülső zseb is biztonságos cipzárral, így akár tartalék akkumulátorokat vagy memóriakártyákat tud tárolni benne.

Főbb előnyök

  • Megvédheti fényképezőgépét és laptopját
  • Nagy hely a ruhák és személyes tárgyak számára
  • Külső cipzáras zseb
  • Praktikus teleszkópos fogantyú és görgők
  • Az afrikai szavanna által inspirált szín

Az afrikai szavannák iinspirációja

Az A6010 típusú bőrönd az afrikai szavanna lakói és környezete által inspirált dizájnnal rendelkezik. A felső anyag színe hasonlít az afrikai bokrok váltakozó színeire. A belső színeket a helyiek tipikus kézműves termékei inspirálják.

 
Kód:  NGO6001
Termékszám:   NG A6010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15