Oldal frissítése

National Geographic A2210

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

National Geographic A2210

A National Geographic A2210 fényképező tok kamerájuk és lencséik épségét értékelő profi fotósok számára készült. A táskában több mint elegendő hely van eme eszközök, személyes használati tárgyak, valamint az apróbb kiegészítők számára

A táska elején egy cipzárral biztosított zseb is található, melyben extra akkumulátorok, vagy memóriakártyák tárolhatóak. A táska vállon hordandó. A külső heveder a szíjon található. 

Főbb előnyök

  • Védi a kamerát és a hozzá tartozó lencsét
  • Tárhely az apróbb tárgyak számára
  • Külső cipzáras zseb
  • Az afrikai szavannák által ihletve

Afrikai álmok

Az A2210-es tok az Afrika sorozat része, mely tervezését, mint a neve is mutatja, a kontinens természeti adottságai és lakói ihlette. A felső anyag színe az afrikai bozótos változó színeit idézi fel. A belső pedig a tipikus helyi kézművesek által használt színeket. 

 

Paraméterek

Belső méretek

Belső magasság 19 cm
Belső szélesség 16 cm
Belső mélység 11 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.
Kód:  NGO4002
Termékszám:  NG A2210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10