Oldal frissítése

National Geographic 5160

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

National Geographic 5160

Megbízható és kompakt hátizsákot keres, amelyben biztonságosan tárolhatja digitális fényképezőgépét vagy kameráját? Szeretné, hogy minden kiegészítőjéhez gyorsan hozzáférjen, amikor utazik vagy túrázik kedvencével? Akkor ez a National Geographic logójával ellátott hátizsák önnek készült. Minden előbbi feltételnek megfelel, és biztonságban tartja kameráját vagy laptopját. Elválaszthatatlan útitársa lesz, akárhova megy.

Tulajdonságok

  • Hátizsák tükörreflexes fényképezőgéphez, objektívekhez és tartozékokhoz
  • Speciális laptop zseb akár 15.4" méretig
  • A hátizsák belsejében könnyű rendet tartani
  • Kényelmes viselet, vonzó forma
  • Sok különböző méretű és formájú zseb
  • Könnyen és gyorsan hozzáférhető

Rengeteg hely

A hátizsák alsó részén lévő nagy zsebben tökéletesen elfér egy tükörreflexes fényképezőgép vagy kamera minden szükséges kiegészítőjével együtt. A hátizsák egyik legnagyobb előnye, hogy párnázott és szakaszolt, így nem kell attól tartania, hogy értékes eszközeit tönkreteszi. A hátizsák felső, nagyobb része tökéletesen alkalmas személyes holmija, ruhái vagy élelmiszer tárolására. A hátizsák hátsó, zipzáras részét kifejezetten laptopok számára alakították ki, akár 15.4 " méretig. Egyéb kisebb tárgyainak pedig tökéletes helyet biztosítanak a hátizsák kisebb zsebei.

Kényelmes viselet

A hátizsák minden zsebe zipzárral rázódik, így jobban védi holmiját a természeti elemektől. A táska két oldalán lévő zsebek kiválóan alkalmasak vizes palackok és kameraállványok tárolására. A korszerű hámrendszert úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítsa tulajdonosának. A táska további kényelméről a hátulján lévő párnázott és lélegző anyag gondoskodik.

Külső méretek:
45 × 34 × 21 cm

Belső méretek:
23 × 28 × 11 cm
Tömeg:
1,52 kg

 

Paraméterek

Külső méretek

Külső magasság 45 cm
Külső mélység 21 cm
Külső szélesség 34 cm
Tömeg 1,52 kg

Belső méretek

Belső magasság 28 cm
Belső szélesség 23 cm
Belső mélység 11 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Állványtartó, Kulacstartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 15 - 17"
Kód:  NGO5001a
Termékszám:  NG 5160

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10