Oldal frissítése

Nathan Zephyr Fire 300 - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nathan Zephyr Fire 300 - fekete

Nathan Zephyr Fire 300 elemlámpa beépített pánttal rendelkezik, amely leginkább olyan futók, és atléták számára ideális, akik gyenge fényviszonyok között kénytelenek edzeni. A lámpa 24 fokos szögben világítja meg az előtted elnyúló utat.

A világos, fehér LED lámpa 3 szintű fényerővel rendelkezik, így megvilágítva futóösvényedet. Az elemlámpa hátulsó fele pedig piros LED fényt bocsát ki, így a mögötted közlekedők is látnak Téged. A legalacsonyabb fényerő mellett akár 12 órán keresztül is képes működni a készülék, újratöltése körül-belül 6 órát vesz igénybe. Közvetlenül a fogantyún pedig egy biztonsági sziréna is helyet kapott.

A fő előnyök

  • Ergonomikus forma a kényelmes világítás érdekében
  • Első és hátsó LED-es lámpák
  • Biztonsági sziréna
  • Elérheti akár a 67 méteres megvilágítást
  • Az akkumulátor maximális élettartama körülbelül 12 óra
  • Teljes töltés: 6 óra

A zseblámpa működése

A bekapcsoláshoz 2-3 másodpercig szükséges benyomva tartanod a fogantyún található gombot. Ha szeretnél állítani a fényerőn, csak nyomd meg újra a bekapcsológombot. A kikapcsoláshoz pedig ugyanezt a gombot kell 2-3 másodpercig nyomva tartanod.

Töltés esetén használd a készülék USB kábelét, melyet a lámpa tetején elhelyezkedő nyílásba tudsz bedugni. A töltést a piros LED fény jelzi, amint feltöltött, a lámpa zöldre vált. Ezután könnyedén lehúzhatod a konnektorról, és letakarhatod a nyílást. 

 

 
Kód:  SPTms1899
Termékszám:  717064908912

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10