Oldal frissítése

Natec Genesis Tin 200 billentyűzethez és egérhez PS4/XONE/PS3/SWITCH-hoz

1,0 7 értékelés
12 790 Ft

Natec Genesis Tin 200 billentyűzethez és egérhez PS4/XONE/PS3/SWITCH-hoz

A Genesis Tin 200 egy forradalmi adapter, amely lehetővé teszi az egér és a billentyűzet használatát PS4, PS3, Xbox One és Nintendo Switch konzolokkal. Ez az adapter nem csak a játékmenetet könnyíti meg, és nagyban növeli a játékélményt, de olyan játékok lejátszását is lehetővé teszi, amelyek korábban nem voltak játszhatók gamepaddal. Egyszerűen csatlakoztasd az adaptert az utasításoknak megfelelően, anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene telepítened vagy bármit konfigurálnod. 

A Genesis Tin 200 USB adapter előnyei

A Genesis Tin 200 egy kis adapter, amely az egér és a billentyűzet konzoloddal való használatával rengeteg lehetőséget biztosít, megkönnyítve a játékot, és előnyhöz juttatva téged ellenfeleiddel szemben. Az adapterrel nagyobb számú billentyű áll rendelkezésre, amelyek nemcsak pontosabb mozgást és célzást, hanem gyorsabb reakciót is lehetővé tesznek.

Frissíthető FIRMWARE

Mivel a játékok és a játékokkal kapcsolatos kiegészítők piaca folyamatosan fejlődik, a Genesis Tin 200 adaptert a jövőre tekintettel tervezték. Az adapter lehetővé teszi a firmware frissítését USB-n keresztül (számítógép szükséges). Jelenleg a billentyűk automatikusan vannak hozzárendelve, de a jövőben egy firmware-frissítés segítségével lehetőség lesz a billentyűk manuálisan, saját preferenciáinak megfelelően történő konfigurálására.

Az adapter kompatibilis a piacon kapható legtöbb eszközzel, de minden igyekezetünk ellenére nem tudjuk garantálni a kompatibilitást a piacon kapható összes eszközzel.


Paraméterek

Használat

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus USB-A
1. Male konnektor - Száma 1 ×

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése Egyenes
Kábelfonat anyaga Hagyományos kábelvédő

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  GENES001e18
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NAG-1390

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15