Oldal frissítése

NAT SIGGnificant Black 1.0L

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NAT SIGGnificant Black 1.0L

Az 1 liternyi egyszerű tervezésű alumínium alumínium üveg a legjobb minőségi palackok hagyományos svájci termelésére utal. Fekete színben kapható New Active Top (NAT) fedéllel, mely 100% -ban szikrázó italokkal. A fedél könnyen forgatható, hogy kiválassza a négy pozíció egyikét - nyitott, szoros, levegő (tiszta levegő pezsgő italoApproxól), tiszta (palack és fedél tisztítása).
A belső felületet speciális EcoCare technológiával kezelik, amely nem íz vagy illat, így az üveg 100% -ban egészségbarát. A SIGGuangentum egy darab alumíniumból készül , egyedülálló szivárgás, szilárdság és tartósság elérése érdekében, miközben könnyű súlyt tart. Ez az oka annak, hogy az üveg népszerű a sportolók és a turisták körében. Ezenkívül az üveg használata környezetbarát lehet. A csúszásgátló matt felület ellenáll a mechanikai sérülésnek. 

Főbb jellemzők

  • Fekete design
  • Alacsony tömeg
  • Mechanikai károsodással szembeni ellenállás
  • Anyag: alumínium speciális EcoCare belső réteggel
  • Térfogat: 1 l
  • Cap: Új aktív felső (NAT)

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás

Anyag

Anyag Alumínium

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT1483
Termékszám:  7610465836279

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15