Oldal frissítése

Napilapok Aquacomfort Plus (30 lencse) dioptria: -3,75, görbület: 8,70

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Napilapok Aquacomfort Plus (30 lencse) dioptria: -3,75, görbület: 8,70

Alcon az egyik legfontosabb játékos a globális piacon a szemészeti. Ebben portfolió, a cég széles skáláját kontaktlencsék, megoldások és nyugtató szemcsepp.A cég nagy hangsúlyt fektet tökéletes minőségű termékeik és a barát a szemét. Győződjön meg Ön is, és válasszon egyet a legjobb eladási típusú kontaktlencsével - Air Optix. 

Nagyon népszerű napi kontaktlencse napilapok Aquacomfort Plus biztosítja a tökéletes kényelmet a szemet. A titkos recept e lencsék JSU három tényező nedvesítő - nedvesítőszer jobb érzékelést pislog, nedvesítőszer fokozatosan során felszabaduló villog a nap folyamán, és kenőanyagot, amely növeli a kényelmet közvetlenül az alkalmazás után. 

A dobozban találsz 30 lencse. 

A legfontosabb előnyök:

  • Népszerű nap lencsék
  • Trinity nedvesítő szerek
  • Víztartalom 69%

Jsou tyto čočky určeny právě pro vás?

  • Szeretném használni a legkíméletesebb lehető lencsék
  • Nem akarok foglalkozni ápoló - a végén a nap is egyszerűen eldobják
  • Van egy felelősségteljes magatartás az egészségügyi szemem

Ha ilyen kontaktlencsét soha nem használt, nem vásárolni őket anélkül, korábbi szakmai alkalmazás tesztelési és konzultáció a szemész. 

Kód:  CLE4321

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15