Oldal frissítése

NANO M.ON Nano arcmaszk bioaktív kitozánnal 1 db

4 190 Ft

NANO M.ON Nano arcmaszk bioaktív kitozánnal 1 db

A bőröd csak a legjobb készítményekre szomjazik. A népszerű NANO M.ON által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Kényeztető, tökéletes ápolást kínál. Innovatív formulájának és parfümjének köszönhetően férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Megbízhatóan működik minden bőrtípuson, táplálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A népszerű NANO M.ON textil arcmaszk kellemes állagú és könnyű felhelyezni. A maszkban található hatóanyagok azonnali ragyogó hatást fejtenek ki, egészséges megjelenést kölcsönöznek bőrödnek, és fiatalabbnak tűnsz majd. Csodálatos, ámulatba ejtő végeredményben lesz részed!

Arcpakolás NANO M.ON Nano arcmaszk bioaktív kitozánnal 1 db ...
Arcpakolás NANO M.ON Nano arcmaszk bioaktív kitozánnal 1 db ...

Az ismert NANO M.ON Nano arcmaszk bioaktív kitozánnal 1 db arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A jól ismert NANO M.ON gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja a minőségi ápolást
  • Az innovatív összetételt a férfiak és a hölgyek egyaránt imádni fogják
  • A jótékony textil típusú arcmaszk könnyen felhordható és kellemes állagú
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: regeneráló
  • Optimális hatást érhetsz el, legyen szó bármilyen bőrtípusról
  • Csodálatos hipoallergén tulajdonságát kétségtelenül magyra értékeled majd
  • A gyártó büszke arra, hogy terméke a következő jelöléssel rendelkezik: bio kozmetikum, professzionális kozmetikum és természetes kozmetikum

A jól ismert NANO M.ON arcmaszk csodával határos hatásai

A példaértékű bőrápolás magában foglalja az arcmaszk rendszeres használatát, ami csodálatos eredményekkel örvendeztet meg. Az ismert NANO M.ON arcmaszk egy jó nagy adagnyi hatóanyaggal látja el a bőrt, és megadja neki a szükséges ápolást. Örülni fogsz a gyorsabb gyógyulást elősegítő regeneráló képességének, amely jótékonyan hat a pattanásokra és kisebb bőrirritációkra.

Arcpakolás NANO M.ON Nano arcmaszk bioaktív kitozánnal 1 db ...

Ápold bőrödet szakszerűen!

A népszerű NANO M.ON arcmaszk nagyszerű választás, hiszen első osztályú ápolást biztosít. Ennek a maszknak a professzionális minősége most már az otthoni bőrápoláshoz is elérhető. Ez az arcmaszk csak a legjobb természetes összetevőket tartalmazza. A BIO termékek közé tartozik, amelyek nem terhelik sem a bőrt sem pedig a környezetet. Nem kell aggódni egy esetleges allergiás reakció miatt, mert hipoallergén készítmény.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Regeneráló
Tulajdonságok Hipoallergén
Kód:  KSPL4266
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594030607503

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15