Oldal frissítése

Nalgene 500ml NM Slate Sustain

5 4 értékelés
4 290 Ft

Nalgene 500ml NM Slate Sustain

A kiváló Nalgene kulacs segít abban, hogy minden nap elfogyaszd a megfelelő mennyiségű folyadékot. Kellemes kialakításával és előnyös kupakjával, amely megakadályozza a szivárgást, ez a kulacs a legjobb módja annak, hogy gondoskodj egészségedről és egészséges életmódot folytass. Nagyszer opció túrázás és fitness, de segíthet a folyadékpótlásban más sportok esetén, útközben vagy a munkanap során is. 0,5 l térfogattal bír, így mindig lesz kéznél elegendő folyadék. Tritan anyagból lett gyártva. Strapabíró anyag, amely nem befolyásolja a beletöltött ital ízét, és tisztán tartani is könnyű. A kulacs magassága: 16,5 cm. Kék színben készült.

A kiváló Nalgene 500ml NM Slate Sustain kulacs legfontosabb jellemzői

  • A nagyszerű Nalgene vízes kulacs segítségével kialakíthatod a folyadékbevitellel kapcsolatos napi rutinodat
  • Kiváló megoldás túrázás és fitness alatt
  • 0,5 l az űrtartalma
  • Tritan anyagból állították elő
  • BPA-mentes termék
  • Könnyedén gyümölcsdarabokat és gyógynövényeket is adhatsz az italodba
  • Lezárható szelep van rajta
  • A szívócső le van takarva a koszolódás elkerülése érdekében
  • Hasznos hurok az egyszerű hordozás érdekében
  • A kulacs magassága 16,5 cm

Természetes hidratálás teljes kényelemben

A szuper Nalgene kulacs klassz tulajdonságaival örvendeztet meg. Nincs benne az egészségre ártalmas BPA, amely könnyen az italba kerülhet. Nyugodtan élvezheted a friss vizet, és még csak az egészséged miatt sem kell aggódnod. Mosogatógépbe is beteheted a kulacsot.

A jó minőségű Nalgene kulacs fantasztikus részletekkel rendelkezik

Legyen a mindennapjaid alapja az egészséges víz a kiváló Nalgene kulacs segítségével. Többszöri használat esetén értékelni fogod a biztonsági kupakot, amely egy csepp folyadékot sem enged ki, valamint kiváló megoldás rajta a zárható szeleppel ellátott ivócsőr. Nagyra értékeled majd a biztonságos, szivárgást megakadályozó kupakot, és a rajta lévő nyílást a kényelmes ivás érdekében. Hogy ne kerüljön kosz az italodba, és higiénikusabb legyen az ivás, le van takarva az ivórész. Egy hasznos hurok is került rá az egyszerű felakasztás érdekében, valamint, hogy könnyebb legyen hordozni.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás, Fitness
Itató típusa Zárható szelep

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes, Mosogatógépben mosható
Palack része Szíj, Fedett szívóka

Anyag

Anyag Tritan

Méretek

Magasság 16,5 cm

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTnlg1122
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  661195000536

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15