Oldal frissítése

Nalgene 500 ml WM Olive Sustain

5 5 értékelés
4 890 Ft

Nalgene 500 ml WM Olive Sustain

A minőségi Nalgene kulacs segítségével kialakíthatod a folyadékbevitellel kapcsolatos napi rutinodat. Szemet gyönyörködtető kialakítással rendelkezik, megbízható kupakja nem engedi, hogy bármi kiszivárogjon, ez a kulacs a legjobb választás az egészséges életmód követéséhez. Kiváló választás túrázás és fitness, de segíthet a folyadékpótlásban más sportok esetén, útközben vagy a munkanap során is. 0,5 l térfogattal bír, így mindig lesz annyi folyadék nálad, amennyire szükség van épp. Tritan anyag mellett döntött a gyártó az előállításhoz. A strapabíró anyag biztosítja azt, hogy az ital íze nem módosul, és könnyű karbantartani. A kulacs magassága: 16,5 cm. Zöld színt választottak a gyártáshoz.

A jó minőségű Nalgene 500 ml WM Olive Sustain kulacs leglényegesebb előnyei

  • A jó minőségű Nalgene vízes kulacs lehetővé teszi, hogy rendszeres ivási rutint alakíts ki
  • Kitűnő megoldás túrázás és fitness alkalmával
  • 0,5 l térfogattal rendelkezik
  • Tritan anyagból állították elő
  • BPA-mentes anyagból állították elő
  • Az áztatás lehetőséget ad arra, hogy gyümölcs- vagy gyógynövénydarabokat adjon az italodhoz
  • Lezárható szeleppel gyártották
  • A koszolódás elkerülése végett a szívórész le van takarva
  • Jól kihasználható hurokkal is rendelkezik
  • A kulacs magassága 16,5 cm

Természetes hidratálás teljes kényelemben

A kitűnő Nalgene kulacs imádnivaló a remek tulajdonságai miatt. Egyik fontos előnye, hogy nem tartalmazza a káros BPA-t, amely könnyen az italba kerülhet. Így anélkül élvezheted a frissítő víz kortyolgatását, hogy aggódnod kellene a lehetséges kockázatok miatt. A kulacs elmosható mosogatógépben is.

A nagyszerű Nalgene kulacs csodálatos részletekkel rendelkezik

Legyen minden nap alap az egészséges víz a szuper Nalgene kulacs segítségével. A rendszeres használatot kényelmesebbé teszi a biztonságos kupak, amely kiküszöböli a folyadékszivárgás kockázatát,valamint szuper megoldás rajta a zárható szeleppel ellátott ivócsőr. A szivárgásmentes használatot a biztonsági kupak garantálja, meg a rajta lévő nyílást a kényelmes iváshoz. Hogy ne kerüljön kosz az italodba, és higiénikusabb legyen az ivás, le van takarva az ivórész. Praktikus hurok is jár hozzá a felakasztáshoz, vagy az egyszerű hordozáshoz.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás, Fitness
Itató típusa Zárható szelep

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes, Mosogatógépben mosható
Palack része Szíj, Fedett szívóka

Anyag

Anyag Tritan

Méretek

Magasság 16,5 cm

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTnlg1124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  661195220262

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10