Oldal frissítése

Nalgene 500 ml NM Olive Sustain

5 4 értékelés
4 290 Ft

Nalgene 500 ml NM Olive Sustain

A kitűnő Nalgene kulacs megkönnyíti azt, hogy rendszeresen fogyassz folyadékot a nap folyamán. Vonzó designnal rendelkezik, szivárgásmentes kupakja pedig gondoskodik arról, hogy ne folyjon ki a kulacs tartalma. Így nagyszerű választás az egészséges életmód kedvelőinek. Szuper megoldás túrázás és fitness, de más sportoknál, munkában vagy útközben is jól tud működni. 0,5 l térfogattal bír, így mindig lesz annyi folyadék nálad, amennyire szükség van épp. Tritan anyagból készült. A strapabíró anyag biztosítja azt, hogy az ital íze nem módosul, és könnyű karbantartani. A kulacs magassága: 16,5 cm. Zöld szín mellett döntöttek a gyártáskor.

A hasznos Nalgene 500 ml NM Olive Sustain kulacs fontosabb tulajdonságai

  • A minőségi Nalgene vízes kulacs lehetővé teszi, hogy rendszeres ivási rutint alakíts ki
  • Remek választás túrázás és fitness során
  • 0,5 l a térfogata
  • Tritan anyagból állították elő
  • BPA-mentes anyagból készült
  • Könnyedén gyümölcsdarabokat és gyógynövényeket is adhatsz az italodba
  • Le lehet zárni a szelepet
  • Hogy ne kerüljön kosz az italodba, le van takarva az ivórész
  • Praktikus hurokkal érkezik, hogy felakasztható legyen
  • A kulacs magassága 16,5 cm

Hidratálás természetesen és gondtalanul

A minőségi Nalgene kulacs imádnivaló a remek tulajdonságai miatt. Egyik legfontosabb előnye, hogy BPA-mentes anyagból készült, amely benne lehet az italban is. Így élvezheted a frissítő vizet anélkül, hogy aggódnod kellene az egészséged miatt. Van arra is lehetőséged, hogy a mosogatógépben mosogasd el a kulacsot.

A jó minőségű Nalgene kulacs csodálatos részletekkel rendelkezik

Legyen a mindennapjaid alapja az egészséges víz a kiváló Nalgene kulacs segítségével. A biztonságos kupak gondoskodik a szivárgásmentességről, illetve nagyszerű megoldás rajta a zárható szeleppel rendelkező ivócsőr. Nagyra értékeled majd a biztonságos, szivárgást megakadályozó kupakot, és a rajta lévő nyílást a kényelmes ivás érdekében. Fedett ivórész, amely védi a tartalmat a szennyeződésektől és portól, így hozzájárul a higiénikusabb iváshoz. Hasznos hurok az egyszerű hordozás érdekében, illetve azért, hogy fel lehessen akasztani.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás, Fitness
Itató típusa Zárható szelep

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes, Mosogatógépben mosható
Palack része Szíj, Fedett szívóka

Anyag

Anyag Tritan

Méretek

Magasság 16,5 cm

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTnlg1119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  661195220965

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05