Oldal frissítése

Nalgene 1500 ml WM Silo Seafoam Sustain

4,7 10 értékelés
6 990 Ft

Nalgene 1500 ml WM Silo Seafoam Sustain

A nagyszerű Nalgene kulacs segít megszokni, hogy rendszeresen fogyassz folyadékot a nap folyamán. Szemet gyönyörködtető kialakítással rendelkezik, megbízható kupakja nem engedi, hogy bármi kiszivárogjon, ez a kulacs a legjobb választás az egészséges életmód követéséhez. Kiváló választás túrázás és fitness, de más sportoknál, munkában vagy útközben is jól tud működni. 1,5 l az űrtartalma, így mindig rendelkezésedre áll a szükséges mennyiségű folyadék. Tritan anyag mellett tette le a voksát a gyártó. Strapabíró anyag, amely biztosítja az ital eredeti ízét és a könnyű karbantartást. A kulacs magassága: 28,5 cm. Zöld színt választottak az előállításhoz.

A kiváló Nalgene 1500 ml WM Silo Seafoam Sustain kulacs legfontosabb előnyei

  • A szuper Nalgene vízes kulacs segít megszokni, hogy rendszeresen fogyassz folyadékot a nap folyamán
  • Kiváló megoldás túrázás és fitness alatt
  • 1,5 l térfogattal bír
  • Tritan anyagot használtak a gyártásához
  • BPA nélkül készült
  • Lehetőséget kínál gyümölcs- vagy gyógynövénydarabok áztatására
  • A szelepet le lehet zárni
  • A koszolódás elkerülése végett a szívórész le van takarva
  • Egy hasznos hurok is került rá az egyszerű felakasztás érdekében
  • A kulacs magassága 28,5 cm

Természetes hidratáció minden évszakban

A nagyszerű Nalgene kulacs príma tulajdonságaival örvendeztet meg. Egyik fő előnye, hogy nem tartalmazza az egészségre káros BPA-t, amely könnyen belekerülhet az italba. Így anélkül élvezheted a frissítő víz kortyolgatását, hogy aggódnod kellene a lehetséges kockázatok miatt. A kulacs mosogatógépben elmosogatható.

A kitűnő Nalgene kulacs imádnivaló a remek részletek miatt

A mindennapok alapja legyen az egészséges víz a klassz Nalgene kulacs segítségével. Imádni fogod a biztonságos kupakot, amely kiküszöböli a szivárgás kockázatát, illetve remek megoldás rajta a zárható szeleppel ellátott ivócsőr. A rendszeres használatot kényelmesebbé teszi a biztonságos kupak, amely kiküszöböli a folyadékszivárgás kockázatát, illetve a rajta lévő nyílást a kényelmes ivás érdekében. Az ivórész le van takarva a koszolódás elkerülése, és a higiénikusabb ivás érdekében. Jól kihasználható hurokkal is rendelkezik az egyszerű szállítás és könnyű felakasztás érdekében.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1,5 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás, Fitness
Itató típusa Zárható szelep

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes, Mosogatógépben mosható
Palack része Szíj, Fedett szívóka

Anyag

Anyag Tritan

Méretek

Magasság 28,5 cm

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTnlg1130
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  661195205481

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20