Oldal frissítése

Naked Labs Body Scanner

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Naked Labs Body Scanner

A Naked Labs Body Scanner egy speciális eszköz, nem csak az összes aktív sportoló számára, akik nyomon követik saját aktivitásukat. Egy 3D-s érzékelőkkel ellátott tükörről van szó, amelyek szkennelik a testet és lemérik az összes arányt. Ily módon láthatjuk, hogy a méretek hol növekednek, vagy éppen hol csökkennek. Az egész készülék két objektumból áll, nevezetesen a tükörből a  szenzorokkal és egy forgatható alátétből. Ennek az eszköznek a használatához rendelkeznie kell egy okostelefonnal, amely a tükörhöz csatlakozik. Ezen tudja majd követni az összes információt, amit a tükör küld. Végül összehasonlíthatja a méréseit az előzőkkel.

A Naked Labs Body Scanner legfontosabb jellemzői

  • Tükör 3D-s érzékelőkkel
  • Elsősorban aktív sportolóknak tervezték
  • A tükör a teste arányait és tulajdonságait értékeli
  • Lehetséges a korábbi mérésekkel való összehasonlítás 
  • Könnyen kezelhető és beállítható
  • Az Ön okostelefonját használja kijelző eszközként

A 3D-s érzékelőkkel ellátott tüör számtalan intelligens funkciója

Ez a tükör értékeli a teste arányait és tulajdonságait, felismeri a testzsír mennyiségét, az izomtömeget, és méri a kiválasztott testrészek kerületét. használata egyáltalán nem bonyolult. A szerelésen végigvezeti Önt  az ingyenesen letölthető okostelefon alkalmazás. Az okostelefononján megtekintheti a szkennelési eredményeit, összehasonlíthatja  az előzőkkel, és kiértékelheti a teste arányait.

Egy túlfúvott tükör, amilyen még nem volt

A 3D-s szkennelés és mérés tökéletes eredményét gondosan kiválasztott hardver biztosítja. A sima futásról az Intel processzor, 4 GB DDR4 memória és 64 GB SSD tároló gondoskodik. Az Intel RealSense 410 sorozatú érzékelők, gyorsulásmérők és a nyomásméréshez használt nyomásérzékelők a tükör mellett található elülső panelen vannak beépítve. A tükör vezeték nélkül csatlakozik az internethez és a telefonhoz az otthoni Wi-Fi és Bluetooth technológia használatával.

Kompatibilitás az okostelefonokkal

Az intelligens tükör az alátéttel és a 3D-s érzékelőkkel kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Konkrétan az iOS-nál a 8.0-s verziótól, az Androidnál pedig az 5.1-es a minimális támogatott verzió. Az egész tükröt csatlakoztatni kell az elektromos áramhoz, az alátétet beépített akkumulátor táplálja, amelyet egyszer kell tölteni az USB-C csatlakozón keresztül. Lehetőség van arra is, hogy az alátétet egyszerűen töltse fel a tükörön keresztül (USB-C kábel).


Kód:  NLB01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15