Oldal frissítése

N.A.E. Segreto di Bellazza 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

N.A.E. Segreto di Bellazza 75 ml

Olaszországban a szépségápolás titkai generációkon át anyáról lányára öröklődtek. Közülük az olívaolaj továbbra is az olasz nők szépségének titkának fő alkotóeleme. A Segreto di Bellezza univerzális olaj a haj-, test- és arc ápolására alkalmas. Az organikus olívaolaj szépségének minden erejét tartalmazza. Táplálja, regenerálja és szépíti a bőrt. Puhaságot, hosszantartó hidratálást és védelmet nyújt a hajvégek és a bőr számára. Finom textúrája ideálissá teszi a száraz területek ápolására, amelyeket selymesen puhává varázsol. A termék Ecocert Greenlife azaz COSMOS Organic tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a COSMOS szabványainak felel meg: a teljes összetevő 100% -a természetes eredetű, 61% -a pedig biogazdálkodásból származik.

N.A.E. Segreto di Bellezza univerzális olaj, 75 ml

  • Univerzális olaj a haj, a test és az arc ápolásához
  • Száraz területekre is alkalmas
  • Táplálja, regenerálja és szépíti a hajat, a testet és a bőrt
  • Receptúra bio olívaolajjal
  • Tanúsított organikus összetétel, amelynek 100%-a természetes eredetű
  • Vegán recept
Segreto di Bellezza

Olivaolaj

Az olívaolaj az olasz szépségápolási recept egyik legrégebbi összetevője. Igazi kincs a bőr számára, amelyet táplál, puhít és revitalizál. Ideális a haj erősségének és fényességének visszaállítására.

NAE Segreto di Bellazza Oil

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Újrahasznosítható

A palack 98% -ban újrahasznosított * műanyagból készül.

*kivéve a kupakot

Segreto di Bellezza

COSMOS Organic tanúsítvány

A Segreto di Bellezza univerzális olaj Ecocert Greenlife azaz COSMOS Organic tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a COSMOS szabványainak felel meg: Az összetevők 100% -a természetes eredetű, 61% -a pedig biogazdálkodásból származik.

Hogyan  használd a Segreto di Bellezza univerzális olajat?

  • Vigyél fel egy kis mennyiséget a hajvégekre és a bőr száraz területeire. Kerüld a szemmel való érintkezést. Védd a hőtől, nedvességtől és fénytől.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria - Organikus kozmetikumok

A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria egy tradícionális, természetes bőr-, test-, és hajápoló termékeket gyártó márka, amely az olasz gyógynövény használaton alapul. Ennek alapján kényeztető receptúráinkat organikus alapanyagok egyedi keverékeiből készítjük. Tiszteletben tartjuk az olasz természetet, a finom, inspiráló illatokat, amelyek örömmel tárják fel az olasz szépség titkait, és az olasz „la bella vita” életmódot - amelyben csakis azt cselekszed, ami a legmegfelelőbb számodra.


Paraméterek

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSVL4344
Termékszám:  90443435

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05