Oldal frissítése

Mymanu Clik

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mymanu Clik

Ha keresed a megfelelő fülhallgatót, amivel gyakorlatilag bármit csinálhatsz, a Mymanu Clikben biztosan nem fogsz csalódni! Kitűnő kiegészítője lehet notebookodnak vagy mobiltelefonodnak. A modern dizájnt a minőségi kialakítás egészíti ki, amely egyszerű kezelhetőséget és szuper stílust nyújt. Fontos viszont az is, hogy a fülhallgató 37 nyelvre fordít valós időben. Hibátlan, nem?

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes hang
  • Valós idejű fordítás 37 nyelvre
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Egyszerű érintőképernyős kezelés és fejlett technológiák
  • Remek kiegészítő
  • Egyszerű és intuitív érintőképernyős vezérlés

Modern technológia

A modern Bluetooth technológia zavartalan hallgatást tesz lehetővé, felesleges kábelek nélkül. Nem marad semmi más, mint átadni magad a kristálytiszta hangzásnak. A gyártó gondolt a kényelemre is. Úgy alakította ki a fülhallgatót, hogy garantált legyen a teljes kényelem, a fülhallgató tökéletesen passzol majd a füledbe. Használhatod sport közben vagy pihenéskor, egy idő után teljesen megfeledkezel majd róla, hogy a füledben van.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MYCLI1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10