Oldal frissítése

MyKronoz ZeRound Fekete

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MyKronoz ZeRound Fekete

A MyKronoz ZeRound fekete okosóra tökéletes kiegészítője lehet az okostelefonjának. Nagyszerű és diszkrét társ, amely figyelmezteti a bejövő hívások, SMS-ek vagy e-mail-ek esetén. Akár hasznos társként vagy csupán sportolási eszközként hazsználja a ZeRound órát, mindig a figyelem középpontjában lesz. Legyen Öné ez a minőségi készülék rendkívül kedvező áron!

A ZeRound óra főbb jellemzői

  • Kompatibilis IOS és Android operációs rendszerekkel
  • Rengeteg okos funkciók kerek formával
  • Luxus kialakítás minimális súly
  • Kiváló ellenállás a vízzel és a porral szemben az IP56-nak köszönhetően
  • Svájci minőség

Intelligens funkciók

Hla az egyszerű Bluetooth kapcsolatnak, az óra tökéletesen párosítható az okostelefonjával, amelyen keresztül számos hasznos funkció válik elérhetővé az Ön számára, a készülék használatához pedig annak egyszerűsége miatt gyorsan hozzászokik majd. Beépített mikrofon és hangszóró biztosítja a közvetlenül a ZeRound órán keresztül történő hívásfogadásokat.  Emiatt hívások alkalmával nem szükséges többé a zsebében a telefonja után kutatnia, csak helyezze az intelligens karórát közel az arcához és egyszerűen kezelheti a hívásait.

Végtelen lehetőségek 

Az órát sokoldalú használatra tervezték. Függetlenül attól, hogy azok a funkciók érdeklik, mint az elégetett kalória felügyelete, vagy a megtett távolság vagy pihenőidő nyomon követése, a készülék mindig nyomon követi majd a tevékenységét. Az IP56 védelemnek köszönhetően az óra ellenálló a vízzel és a porral szemben. Tölthető, 300 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik a ZeRound óra teljesítményéről, amely 4 teljes nap, beszélgetési időt tekintve pedig 3 órás üzemidőt jelent.  

 

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Fitnesz
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás
Smart funkciók Ébresztőóra

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Kód:  MYKRO15
Termékszám:  KRZEROUND - BLACK/BL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10