Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MyKronoz ZeFit4 HR Red/Silver

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MyKronoz ZeFit4 HR Red/Silver

Egy igazán intelligens és elegáns okosórát keresel színes érintőképernyővel? Szeretnéd áttekinthetően látni a teljesítményedet és pulzusodat? Íme, a MyKronoz ZeFit4 HR - egy igazán egyedülálló, vízálló okosóra pulzusmérővel. A ZeFit4 HR ugyanúgy nyomon tudja követni mozdulataidat a nagyvárosi élet pörgős forgatagában, ahogyan a különböző sporttevékenységek során is. Az IP67 minősítésének köszönhetően pedig, még a medencébe is magaddal viheted. Élvezd a napot - a ZeFit4 HR minden másról gondoskodik!

A MyKronoz ZeFit4 HR Red/Silver okosóra legfontosabb jellemzői

  • Színes érintőképernyőjén megjeleníti a különböző értesítéseket, valamint figyelmeztet a bejövő hívásokra
  • Pulzusmérő
  • Akár 5 napos üzemidő, egyetlen töltéssel
  • Gyors és felhasználóbarát beállítások
  • Az IP67 minősítésnek köszönhetően ellenáll a vízzel és a porral szemben
  • Csatlakoztasd a mobilalkalmazáshoz iOS és Android operációs rendszereken, és részletes napi statisztikákat kapsz a tevékenységedről
  • Karcsú és elegáns vörös-ezüst külső, amely jól mutat a csuklón
  • Kényelmes pánt, amelyet alig érezni a csuklód körül
  • Figyelemmel kíséri a teljesítményedet a lépésszámlálóval és az elégetett kalóriák számolásával
  • Figyeli és elemzi az alvás minőséget
  • A tétlenségi figyelmeztetés értesít, ha sokáig vagy egy helyben, hogy nyújtózkodj egyet
  • Vezérelheted a zenelejátszást és a kamerát anélkül, hogy hozzá kellene érned a telefonodhoz
  • Könnyen és egyszerűen tölthető a mellékelt vezeték nélküli töltővel

Mérd a legfontosabbat - a szívedet!

A szíved a legfontosabb szerv mind közül. A MyKronoz ZeFit4 HR okosóra méri a szívveréseidet, így mindig tökéletes rálátásod nyílik a pulzusodra és annak megfelelően szabályozhatod a testedzést. Ideje formába lendülni!

Ne maradj le semmiről!

Az 1.06 hüvelykes színes érintőképernyőnek köszönhetően nem fogsz lemaradni egyetlen fontos dologról sem. Azonnal értesít a bejövő hívásokról, új e-mailekről és az egyéb értesítésekről, amelyek a telefonodra érkeznek. Az időjárást és az aktivitási menüt is könnyen megtekintheted a felhasználóbarát felületén. A MyKronoz ZeFit4 HR-el nem fogsz lemaradni semmiről és mindig naprakész lehetsz!

Úszni készülsz? Nem probléma!

Reggeli zuhanyzás? Délutáni eső? Esti fürdés? A ZeFit4 HR-nek semmi sem jelent gondot! Az IP67 minősítés biztosítja, hogy az óra fél métertől egy méteres mélységig terjedő merülés esetén is ellenálljon a víznek. Természetesen még a legporosabb környezetben sem kerülhet bele por. A mozgalmas napokhoz nem is kívánhatnál ennél tartósabb okosórát.

Vedd kezedbe az irányítást a mindennapok felett!

A beépített lépésszámlálónak és az elégetett kalória számlálóval tökéletes áttekintést kaphatsz a napi tevékenységedről és az életstílusodról. Csatlakoztasd a MyKronoz ZeFit4 HR órát az okostelefonoddal (Android vagy iOS operációs rendszeren), és részletes napi statisztikákat tekinthetsz meg arról, hogy hogyan teljesítettél. Ha úgy érzed, hogy sokkal többre is képes lennék, akkor beállíthatod a személyes napi célkitűzéseidet is.

A siker egyik fő tényezője, a pihentető alvás!

Nem csak a napközbeni tevékenységeidről biztosít hasznos információkat, hanem éjszaka is. A MyKronoz ZeFit4 HR segítségével, sokkal többet megtudhatsz arról, hogy hogyan alszol. Alvásfigyelő funkciójával hasznos információkhoz juthatsz alvásod milyenségéről és bármikor megtekintheted a rögzített adatokat.

Elegancia mindenkinek!

A MyKronoz ZeFit4 HR okosóra sok más színben is elérhető a vörös-ezüstön kívül. Azonban mindegyik modell eleganciát sugároz, amelyet kényelmes gumis szíjjal kombináltak. Az irányítása gyerekjáték, a viselése szintén pofonegyszerű, mi hiányozna még? Hogy 5 napig bírja az akkumulátor egyetlen töltéssel!

Tartsd a zsebedben a telefonodat!

Nem tetszik az aktuális dal és szeretnél váltani? A MyKronoz ZeFit4 HR gondoskodik erről is, akárcsak arról, hogy távolról vezérelhesd a telefonod fényképezőgépét. Ha pedig nem találnád éppen a telefonodat, akkor az óra képes ez elvesztett készülék kereső funkciójával elvezetni hozzá. Egy napon még nagyon hálás leszel ezért a funkcióért.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,06 "
Kijelző típusa TFT
Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Ezüst, Piros
Tömeg 17 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Séta, Outdoor
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Kód:  MYKR28
Termékszám:  KRZEFIT4HR-R/S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10