Oldal frissítése

My Little Pony Rainbow Dash nagy plüss póni

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

My Little Pony Rainbow Dash nagy plüss póni

Fedezd fel a varázslatos barátságot póni barátoddal! Rainbow Dash pegazus póni egy magabiztos, fizikailag nagyon  rátermett és versengő plüssbarát, akit magaddal vihetsz a My Little Pony Friendship is Magic (Varázslatos barátság) sorozat inspirálta kalandokra. Rainbow szárnya kék, szeme rózsaszín, szőre világoskék, sörénye és farka pedig gyönyörű szivárványszínű. Oldalát a jele - egy villám és egy felhő - díszíti. Szeret versenyezni, nem örül, ha veszít, és szeret mindenáron a figyelem középpontjába kerülni. A póni a legfinomabb, nagyon kellemes tapintású plüssből készült. A puha testű póni nagyszerű társ a dédelgetéshez is, és elalváskor is az ágyban.

Főbb előnyei

  • A My Little Pony gyereksorozat póni szereplője
  • A legfinomabb plüssből készült
  • Kellemes tapintású
  • Puha test
  • Szép kidolgozás
  • Jól lehet dédelgetni
  • 3 éves kortól ajánlott

További adatok:

Magassága:
37 cm

Anyaga:
plüss

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és a hatályos jogszabályoknak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  HRAif0400a
Termékszám:  ASRT5010993389445
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10