Oldal frissítése

MXGP Pro - Xbox One

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MXGP Pro - Xbox One

78%

Versenyezz a 18 hivatalos pályán a 2016-os szezon összes M16 és MX2 versenyzőjével és motorjával, és tapasztald meg a vezetés izgalmát. Alkosd meg saját, egyedi versenyződet és motorodat, a teljes testreszabáshoz több mint 300 hivatalos komponens áll rendelkezésedre.

MXGP

Élvezd a motorok realisztikus fizikai tulajdonságait, a motion capture animációt, a por, a piszok és a terepdeformáció szimulációját.

MXGP

A felület a legnagyobb kihívás: mindent a sár, a por és a változó talajdeformáció határoz meg.

MXGP

Realisztikus élmény

Az új MXGP dinamikus és szórakoztató játékélményt kínál, amelyet az új Unreal® Engine 4 grafikus motor által nyújtott innovatív grafika és technika biztosít. Motorozz kiszámíthatatlan időjárási viszonyok között, és légy óvatos az emiatt megváltozott pályákon. Élvezd a teljesen interaktív környezetet, amely befolyásolja az utadat.

MXGP

Hivatalos engedély

A játékban számos motort találsz (KTM, Husquarna, Honda, TM, Yamaha, Kawasaki), és minden a hivatalos bajnokság szabályai szerint működik. Éld egy motocross versenyző valódi életét, és légy bajnok.

MXGP

Teljes 2016-os szezon

Készülj fel a 2016-os szezon 18 hivatalos MXGP pályájának elképesztő kihívásaira, és indulj az álombajnokságért. Minden pálya valósághű - a világítástól a 3D fákig és növényzetig, valamint a nézőkig, vagy az animált zászlókig.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG, Stratégiai, Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MXO462
Termékszám:  8059617108298
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10