Oldal frissítése

MXGP Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MXGP Pro

%

Az MXGP PRO június 29-én érkezik PS4-r, Xbox One-ra és a PC /Steamre.

MXGP

Élethű motoros élmény annak minden fizikai előnyével és hátrányával: motion-capture, koszszimuláció és terep deformitások.

MXGP

A felület a legnagyobb kihívás: a sár, a por és a dinamikus deformáció mind szabályoz.

MXGP

Valósághű élmény

Az új MXGP dinamikus és szórakoztató játékélményt kínál az új Unreal Engine 4 által bevezetett innovatív grafikának és technikáknak köszönhetően. Motorozz kiszámíthatatlan időjárásban, és figyelj az állandóan változó terepre. Élvezd a teljesen interaktív környezetet, amely folyamatosan befolyásolja az motorzást.

MXGP

Hivatalos engedély

A játék számos motort kínál (KTM, Husquarna, Honda, TM, Yamaha, Kawasaki), és a hivatalos bajnokság szabályai vannak érvényben a játék során. Éld egy igazi motocross versenyző életét, és válj bajnokká.

MXGP

Teljes 2016-os szezon

Készülj fel a 2016-os szezon 18 hivatalos MXGP pályájának bámulatos kihívásaira, és szerezd meg az álom bajnoki címet. Minden pálya valósághű - a világítástól, a 3D-s fákon és a növényzeten át, a nézőkig,  vagy az animált zászlókig. És természetesen nem maradhatott ki a csehországi pálya sem.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  WG1051
Termékszám:  8059617108403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05