Oldal frissítése

Muskétás jelmez piros S méret

Kiegészítők a termékhez

Muskétás jelmez piros S méret

A lovag a mai időkben nem tartozik a nagyon eredeti jelmezbáli jelmezek közé. Mi lenne, ha kipróbálna valami eredtit és a kisfiát muskétásnak öltöztetné? A muskétás valójában szintén bátor lovag volt - vagy mondhatnánk  katonának is. Rapp gyerekjelmezének köszönhetően bármelyik gyerek muskétás lehet, és minden barátját elbűvöli akár egy karneváli esten vagy gyermekünnepségen. Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Rapp piros muskétás gyerekjelmezének legfontosabb jellemzői S méret

  • eredeti muskétás jelmez
  • a csomagban egy kétrészes öltözet van, beleértve az ujjvédőket és a kalapot
  • nagyszerű jelmezes partiba vagy gyermekünnepségekre
  • S méret (4-6 éves kor)

Muskétássá válni  és igazságot tenni

Az összetett muskétás ruha két darabból áll. Míg az alsó részt a piros és a fekete színek egyszerűsége jellemzi, a felső rész egy vörös és fehér köpeny, ezüst díszítéssel. Az egész jelmez ezután egy arany kereszttel egészül ki, ami tipikus a testőröknél. Tartalmaz egy fekete kalapot is, ami kiegészíti a jelmezt. A kisfiú megkülönböztethetetlen lesz az igazi muskétástól.

A csomagolás tartalmazza a két részből álló jelmezt, az ujjvédőt és egy kalapot, amely minden 4-6 éves fiúnak (110-116 cm) alkalmas.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Általános

Rendeltetés Fiúknak

Jelmezek

Nemzetközi méret S
Kód:  HRAif11222
Termékszám:  8590687189959

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20