Oldal frissítése

Cattara Oslo -5°C múmia hálózsák

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Cattara Oslo -5°C múmia hálózsák

Utazásod végén már tapasztalhatók a kora reggeli fagyok? Meghosszabítanád az utazási szezont, de nem akarsz egy vagyont költeni a felszerelésre? A Cattara Oslo múmia hálózsákjával legalább két hónappal kitolhatod utazásodat! Szabásának köszönhetően, mely tökéletesen alkalmazkodik és követi tested vonalát, melegen tart akár 0 fok közeli hőmérsékletben is.  

Miért ez a Nr.1 választás?

  • Az összehúzható kapucni melegen tart alacsony kinti hőmérséklet esetén
  • A hálózsák üreges szálú belső bélése melegen tart alvás közben
  • A hosszabb outdoor, természetben való tartózkodásra tervezve
  • Magas uatzóknak is ajánlott hosszmérete alapján

A legfontosabb tulajdonság: az anyag és a rétegek

Az Oslo hálózsák 4 rétegű anyagból készült. A külső réteg Taffeta 210T poliészter bevonat Rip-Stop zárással, mely megakadályozza az anyag repedését. A belső réteg anyaga 35% pamut és 65% poliészter. Dupla poliészter üveges szál szigetelőrétege 175 g/m2 anyagsűrűségű. Az üreges szálak nagy mennyiségű levegőt tartalmaznak, így elvezeti a nedvességet, ugyanakkor kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Ezáltal fehérneműben vagy polóban is alhatsz a hálózsákban.

Hogyan válassz megfelelő hálózsákot? 

Hálózsákot nem csupán a kinézete vagy praktikussága alapján választunk, fontos szempont, hogy milyen hőmérsékletben használjuk majd. A legfontosabb szempont pedig a kényelem, melyet a „Comfort“ fokozat jelöl a hálózsák címkéjén. Ez azt a hőmérsékletet jelenti, amelyben komfortosan érezzük magunkat, jól alszunk és szenvedés helyett pihentető alvást biztosít. A „Felső Limit“ jelölés azt a maximum hőmérsékletet jelenti, mely mellett izzadás nélkül tudjuk végigaludni az éjszakát, az „Extrem“ jelzés az a hőmérséklet, amelyet maximálisan el tudunk viselni.  

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Három évszakos
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 205 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 820 g

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTsc1696
Termékszám:  8591686134162

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10