Oldal frissítése

Multiport Smart Cable 16A Plus Set

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Multiport Smart Cable 16A Plus Set

Az elektromos autók tulajdonosai számára készítettünk egy  Multiport Smart Cable 16A Plus töltőkábel készletet. A töltőhegy egy többfunkciós adapterből áll, amely szükség esetén kényelmesen kicserélhető. A  Multiport Smart Cable 16A Plus tápkábel készlethez egy 5p/16A CEE 5-tűs csatlakozóval ellátott adapter tartozik. A másik oldal egy klasszikus 2-es típus. Ez a tápkábel a hagyományos töltőkábelekhez képest fele annyi idő alatt tölti fel elektromos autód. Keresztmetszete 6 mm2. Értékelni fogod a megfelelő, 5 méteres kábelhosszúságot. A 6, 8, 10, 10, 13 és 16 amperből választhatunk. 

A Multiport Smart Cable 16A Plus töltőkábel készlet főbb jellemzői

  • A Multiport Smart Cable 16A Plus készlet készen áll az elektromos autók töltésére
  • A többfunkciós adapter lehetővé teszi a töltőcsatlakozó kényelmes cseréjét
  • Multiport Smart kábel 16A Plus szett ötpólusú CEE 5p/16A és 2. típusú csatlakozókkal rendelkezik
  • A töltési hossz fele a szabványos kábel hosszának
  • A kábel számos biztonsági funkcióval van ellátva

Multiport Smart Cable 16A Plus készlet biztosítja a biztonságot

A Multiport Smart Cable 16A Plus készlet számos biztonsági funkcióval van felszerelve. A legfontosabb funkciók közé tartozik a a kapcsolóelemek és a dugó hőmérsékletének ellenőrzése, a túlfeszültség és az alulfeszültség ellenőrzése. A Multiport Smart Cable 16A Plus készlet tartalmaz egy B típusú áramvédőt. A csatlakozóaljzatba történő bedugás előtt az elektronikus alkatrészek ellenőrzése automatikusan elindul. Ugyanakkor a kábel érzékeli a föld- és a nullavezető megfelelő működését. 

A Multiport Smart Cable 16A Plus készlet kompatibilitása

A Multiport Smart Cable 16A Plus szettel biztos lehetsz benne, hogy kompatibilis az európai piacon kapható összes autóval. 

Példák a kompatibilitásra:
Tesla Model 3, Tesla Model X, Tesla Model S, Tesla Model Y,  BMW i3 60Ah, Hyndai Ionyq Electric, Porsche Cayenne S Hybrid, BMW i3 94Ah, Audi Q7 e-tron, Mercedes Benz Classe B Electric, Mercedes Benz Vito E-CELL, Renault Zoe, Smart For-Two ED, Volkswagen ID.3, Volkswagen ID.4, Ford Kuga PHEV, KIA Niro EV, Hyundai Kona Electric, Volvo XC40 PHEV, Fiat 500 electric, HyundaiIonyq 5, Škoda Enyaq, KIA EV6, Ford Mustang Mach-E, Porsche Taycan, Audi e-tron GT, Peugeot e-208, Audi e-tron, Jaguar I-Pace, Peugeot e-2008, Mini Electric, Polestar 2, Honda e, Porsche Taycan Cross Turismo, Mercedes Benz EQS, Audi Q4 e-tron, BMW iX, BMW i3S, Mazda MX-30, Volkswagen e-Up, Volkswagen e-Golf, Smart EQ ForTwo, Nissan Leaf, Skoda Superb iV, Mercedes Benz GLE PHEV, Dacia Spring EV, BMW iX3, Opel Mokka-e, VolvoXC40 EV, KIA EV6, Mercedes Benz EQA, Mercedes Benz EQC, Skoda Octavia iV, Citroen e-C4 és továbbiak. 

A Multiport Smart Cable 16A Plus készlet csomag tartalma:
2-es típusú töltőkábel - 3×16A
CEE 5p / 32A adapter csatlakozó
CEE 3p / 32A adapter csatlakozó
CEE 5p / 16A adapter csatlakozó
CEE 3p / 16A adapter csatlakozó
Schuko adapter csatlakozó/16A adapter csatlakozó
Táska a töltőkábelhez
Táska a töltőkábelhez


Paraméterek

Tulajdonságok

Konnektor típusa 2-es
Maximális teljesítmény 11 kW
Maximális áram 16 A
Kábel hossza 0,01 m
Feszültség 400 V
Fázisok száma 3
Kód:  EPCHA028
Termékszám:  MPSC-21002-P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15