Oldal frissítése

Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

41 290 Ft

Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Elektronikus dobok Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! elektronikus dob

A Rock and Roll It Drum LIVE! doba Mukikim márkától egy forradalmi hangszer, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor dobolhass. Ezt az innovatív dobkészletet úgy tervezték, hogy rugalmas, könnyen hordozható legyen és hiteles hangzást és dobolási élményt nyújtson. Alkalmas kezdők és haladó zenészek számára. Számos hangkészletet, kísérőzenét és egyéb kütyüt fedezhetsz fel. Audio bemenet és kimenet áll rendelkezésre a csatlakozáshoz. A Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! elektronikus dobkábellel és akkumulátorral is működtethető. 6 éves kortól alkalmas.

Elektronikus dobok Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

A Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! dob főbb jellemzői

  • A Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! elektronikus dobotkezdők és profik egyaránt élvezik
  • Nagyon kompakt és könnyen hordozható
  • Különböző hangkészleteket, kísérőzenét, felvételi és lejátszási lehetőségeket és még sok mást tartalmaz
  • Audio bemenet és kimenet
  • Kábellel vagy akkumulátorral működtethető
  • Kapsz dobverőt, fejhallgatót és pedált is hozzá
  • A Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! elektronikus dob6 éves kortól alkalmas

Játssz bármikor, bárhol

Vékony és rugalmas kialakításának köszönhetően a Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! dobotegyszerűen összepakolhatod, bárhová magaddal viheted és játszhatsz vele, amikor és ahol csak akarsz. Építsd fel saját zenekarodat az öledben vagy bármilyen sima felületen, és engedd szabadjára kreativitásodat.

Elektronikus dobok Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Kezdőknek és profiknak

A Rock and Roll It Drum LIVE! dobideális választás a feltörekvő zenészek és profik számára, akik bármikor és bárhol szeretnének gyakorolni vagy csak dobolni. A zene élénk és interaktív élménnyé válik, tele örömmel és szórakozással. A Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! dobhangok széles választékát, professzionális demókat, háttérsávokat, felvételi és lejátszási funkciókat tartalmaz, sőt, még MP3-lejátszóhoz is csatlakoztatható, hogy a saját zenéddel játszhass.

Elektronikus dobok Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Fejhallgatót is tartalmaz

Légy kreatív, és alkoss saját ritmikus dallamokat, komponáld meg saját dobszólóidat, és hagyd magad elragadtatni kedvenc dalod ritmusától. A hang be- és kimenettel egyszerűen csatlakoztathatod a fejhallgatót, és azonnal elmerülhetsz a zene világában. Ne hagyd magad korlátozni, és élvezd a dobolás szabadságát a saját tempódban és preferenciáid szerint.

Elektronikus dobok Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!
Elektronikus dobok Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE!

Kábel és akkumulátor tápegység

Élvezd a végtelen dobolási élményt a Mukikim Rock and Roll It Drum LIVE! készlettel, amely kétféle tápellátást kínál: akkumulátorral vagy USB-n keresztül (kábel mellékelve). És mindennek a tetejébe a szett tartalmaz fejhallgatót, 2 dobverőt, nagydobot és hi-hat pedált,és kivételes kialakítást, amely olyan érzést ad, mintha egy igazi koncerten dobolnál. Csak csatlakoztasd a fejhallgatódat, és élvezd saját szóló koncertedet.  AMukikim Rock and Roll It Drum LIVE! dobot úgy tervezték, hogy mindenki álmodhasson arról, hogy rocksztárrá válik!

Paraméterek

Típus

Típus Dob szett

Jellemző

Hangok száma 10

Tulajdonságok

MIDI MIDI
USB igen
Vonalkimenet Nem
Fejhallgató csatlakozó igen
Metronóm Nem

Tulajdonságok

Design Elektronikus

Pad-ek száma

Audio

Hangok száma 10

Kapcsolódás

Kapcsolódás MIDI

Csomagolás

Csomag része Pedálok, Dobverők
Kód:  MUKI01b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MUK-W1008M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15