Oldal frissítése

MSI Modern & Prestige laptopok

MSI Modern & Prestige laptopok

MSI Modern & Prestige laptopok - A produktivitás új szintjét képviselik

Az MSI Modern & Prestige laptopok úgy vannak kialakítva, hogy maximális hatékonyságot biztosítsanak. Konkrétan a Modern, a Prestige és a Summit sorozatok, amelyek együttesen hosszú élettartamot, könnyű, kompakt, ugyanakkor strapabíró, könnyen mozgatható kialakítást, valamint nagy teljesítményt kínálnak, amelyek képesek kezelni az irodai alkalmazásokat, a grafikus programokat, sőt, még egyes játékokat is. Az egyes MSI laptopok aztán számos olyan részletben különböznek egymástól, amelyek meghatározzák a célzott felhasználást. Az MSI mindenkinek készített egy laptopot - fedezd fel velük a benned rejlő produktív lehetőségeket.

MSI Modern laptop

MSI Modern laptopok készen állnak a mindennapokra

Az MSI Modern sorozat a mindennapi feladatokhoz és tevékenységekhez készült. Első pillantásra lenyűgöz a vékony, modern kialakításával, amely trendeket határoz meg. Az MSI Modern laptopok belsejében nagy teljesítményű, akár 10 magos, 12. generációs Intel Core i7 processzor és nagy teljesítményű Intel Iris Xe vagy UHD grafikus kártya található. A nagy sebességű 512 GB-os SSD-vel együtt olyan igazán agilis és megbízható teljesítményt biztosítanak, amelyet még sosem tapasztaltál.

MSI Prestige laptopok a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez

Az MSI Prestige laptopok elsősorban a maximális teljesítményre, a hatékonyságra és a mobilitásra összpontosítanak. A legújabb generációs Intel Core i7 14 magos processzora és a megbízható Intel Iris Xe grafikus kártya hatalmas teljesítményt nyújt. Az igényes felhasználók számára az MSI Prestige kínálatában az egyik legerősebb Nvidia RTX 30 grafikus kártyával ellátott speciális változatok is megtalálhatók. Az MSI Prestige további biometrikus adatbiztonsági módszereket is kínál majd, nevezetesen Windows Hello, ujjlenyomat és infravörös kamera.

MSI Prestige laptop
MSI Summit laptop

Az MSI Summit laptopok minden helyzetben helytállnak

Az MSI Summit laptop sorozat intelligens és elegáns megoldásokat kínál minden vállalkozás számára. Más szériákkal ellentétben 360°-os zsanérral, valamint érintőképernyővel rendelkeznek a stylusok számára, így bármilyen üzemmódban támogatják a produktivitást. Az érintőképernyő mellet az MSI Summit kijelzője 13,4 és 16″ közötti átlóméretek széles választékával is büszkélkedhet. Belsejében egy gyors 1 TB-os SSD és 14 magos Intel i7 processzor található Intel Iris Xe vagy Nvidia RTX 30 grafikával, amelyet rendkívül hatékony és csendes ventilátorok hűtenek az MSI Cooler Boost technológiával.

Paraméterek módosítása
12 termék

MSI Modern & Prestige laptopok

A MSI Modern & Prestige laptopok kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15