Oldal frissítése

MSI laptopok

MSI laptopok

MSI laptopok

A tajvani Micro-Star International (MSI) vállalatot 1986-ban alapították. A cég termékei közé tartoznak az asztali számítógépek alaplapjai, grafikus kártyák és a laptopok. Az MSI laptopok maximális minőségét és megbízhatóságát szigorú tesztek ellenőrzik, amelyeken minden terméknek át kell esnie. Tesztelik az ütés- és törésállóságot, a kijelző minőségét és a stabilitást 100%-os számítási teljesítmény mellett. Az MSI gamer laptopok a világ legjobb gamer laptopjai közé tartoznak, amit az ESL-lel, a világ legnagyobb eSport vállalatával való partnerségük is bizonyít.

MSI laptop

Az MSI laptop garancia a minőségre

Minden MSI laptopnak szigorú teszteken kell átesnie, hogy megfeleljen a Supreme Quality Standardnak. Ezek a laptopok olyan funkciókkal nyűgöznek le, mint a háttérvilágítással ellátott billentyűzet és a Matrix Display, amely lehetővé teszi két további monitor csatlakoztatását a laptophoz. Az MSI laptop Audio Boost funkciója akár 30%-kal növeli a hangerősséget a minőség romlása nélkül. A Killer hálózati kártya prioritást ad a kiválasztott alkalmazásoknak a nem kívánt késleltetések elkerülése érdekében.

MSI gamer laptopok

Az MSI gamer laptop nagy teljesítményével, stílusos kialakításával és háttérvilágítású RGB SteelSeries billentyűzetével nyűgöz le. A teljesítmény- és energiagazdálkodásról az MSI SHIFT alkalmazás gondoskodik. Az akciójátékokban az MSI GS sorozatú gamer laptop fantasztikus kijelzőjével tűnik ki, amely a 144 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően egyenletes megjelenítést biztosít. Az MSI gamer laptopok csendes és hatékony hűtéséről az MSI Cooler Boost technológia gondoskodik több független hűtőkörrel.

MSI laptop gamer
Paraméterek módosítása
41 termék

MSI laptopok

A MSI laptopok kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10