Oldal frissítése

MSI laptopok

MSI laptopok

MSI laptopok

A tajvani Micro-Star International (MSI) vállalatot 1986-ban alapították. A cég termékei közé tartoznak az asztali számítógépek alaplapjai, grafikus kártyák és a laptopok. Az MSI laptopok maximális minőségét és megbízhatóságát szigorú tesztek ellenőrzik, amelyeken minden terméknek át kell esnie. Tesztelik az ütés- és törésállóságot, a kijelző minőségét és a stabilitást 100%-os számítási teljesítmény mellett. Az MSI gamer laptopok a világ legjobb gamer laptopjai közé tartoznak, amit az ESL-lel, a világ legnagyobb eSport vállalatával való partnerségük is bizonyít.

MSI laptop

Az MSI laptop garancia a minőségre

Minden MSI laptopnak szigorú teszteken kell átesnie, hogy megfeleljen a Supreme Quality Standardnak. Ezek a laptopok olyan funkciókkal nyűgöznek le, mint a háttérvilágítással ellátott billentyűzet és a Matrix Display, amely lehetővé teszi két további monitor csatlakoztatását a laptophoz. Az MSI laptop Audio Boost funkciója akár 30%-kal növeli a hangerősséget a minőség romlása nélkül. A Killer hálózati kártya prioritást ad a kiválasztott alkalmazásoknak a nem kívánt késleltetések elkerülése érdekében.

MSI gamer laptopok

Az MSI gamer laptop nagy teljesítményével, stílusos kialakításával és háttérvilágítású RGB SteelSeries billentyűzetével nyűgöz le. A teljesítmény- és energiagazdálkodásról az MSI SHIFT alkalmazás gondoskodik. Az akciójátékokban az MSI GS sorozatú gamer laptop fantasztikus kijelzőjével tűnik ki, amely a 144 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően egyenletes megjelenítést biztosít. Az MSI gamer laptopok csendes és hatékony hűtéséről az MSI Cooler Boost technológia gondoskodik több független hűtőkörrel.

MSI laptop gamer
Az összes ennyiből: 58

MSI laptopok

A MSI laptopok kategóriában összesen 58 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05