Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

MSI GE73 8RF Raider RGB

Kiegészítők a termékhez

MSI GE73 8RF Raider RGB

MSI GE73 Raider RGB

Az MSI Raider RGB laptopok a modern játékgépek közé tartoznak, így a felhasználóknak a legmodernebb komponensek nagy teljesítményét, egyedülálló és páratlan designt és számos játékjellemzőt kínálnak. Az elsők között kínálja a billentyűzet opcionális színes háttérvilágítását, amelyhez az új verziónál a borító háttérvilágítása is hozzáadódik,  ezáltal a felhasználó stílusos és összetéveszthetetlen külsejű laptopot kap.

  • Intel Core i7 8. generációs processzor
  • Windows 10 Home
  • GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
  • 120 Hz-es kijelző 3 ms válaszidővel
  • Mystic Light - a fedél és az egyes gombok változtatható színbeállításai
  • Egy kattintással könnyen beállíthatja a játékmódot 

Az MSI GE Raider RGB laptopok számos elismerést kaptak világszerte. A Cseh Köztársaságban például a notebook.cz szerveren tesztelték, amely a nagy teljesítményért, a gyors válaszidejű magas színvonalú kijelzőért és az egyes billentyűk háttérvilágítása formájában érdekes innovációért a TIP szerkesztőségi elismerést ítélte meg neki.

MSI GS73,CPU

6 magos Intel processzorok

A hatmagos processzorok legújabb, 8. generációja csodálatos, akár 40%-kal magasabb teljesítményt nyújt, mint az előző generáció. Hat magot használva a processzor egyszerre akár 12 szálat képes kezelni, felgyorsítva a teljesítményét a játékokban és a rendering során.

MSI GE73 Raider RGB, Mystic Light

A Mystic Light háttérvilágítás

A GE73 Raider RGB kialakítását a sportkocsik és az RGB Master Race témájának ihlette. A kijelző fedele és a a billentyűzet, valamint a kiválasztott USB portok is megvilágíthatók. Hihetetlen mennyiségű színkombináció áll rendelkezésre.

MSI GS73, RGB

RGB SteelSeries billentyűzet

A SteelSeries billentyűzet gombjai egyedileg állíthatók, így teljes körűen szabályozhatják saját opcióikat. A SteelSeries Engine 3 alkalmazás segítségével programozhatja az egyes gombokat, és a háttérvilágításnak köszönhetően közvetlenül a billentyűzeten kaphat játékadatokat (például a töltények számát).


MSI GE73 Raider RGB,chlazení

MSI Cooler Boost 5

Az MSI Cooler Boost 5 két termikus áramkört tartalmaz, különösen a processzor és különösen a videókártya számára. A Whirlwind Blade ventilátor beállításának köszönhetően több pengével és 7 hőcsővel való ellátottságnak köszönhetően a hő hatékonyan elvezethető a laptopokból. Az eredmény intenzívebb hűtés, alacsony zajszint és hőmérséklet.

MSI GS73, Dragon Center

Speciális játékmód

A Dragon Center 2.0 egy speciális alkalmazás, amely a rendszerbeállítások mellett új játékmódot is tartalmaz . Figyelemmel kíséri az aktuális állapotot, de optimalizálja a a rendszer teljesítményét is különböző testreszabható profilok segítségével, és a rendszer memóriáját úgy szabadítja fel, hogy a játékok legyenek előnyben részesítve.

MSI GE73 Raider RGB, zvuk

Hangszórók

A világhírű Dynaudio cég akár 5× nagyobb hangszórója a kihangosító új kialakításával együtt lehetővé teszi, hogy minden hangot még részletesebben hallhasson. A 2 + 2 hangszóró valósághű hangot teremt, és a lenyűgöző hatások minden játékost a játék hihetetlen hangi világába viszik el.


MSI GS73, síťovka

Killer játékhálózat

A Killer játékhálózat és WiFi kártya lehetővé teszi a prioritások beállítását és a késések megakadályozását . Ez megkönnyíti az alkalmazások elsődleges fontosságú beállítását, és nem okozhat nem kívánt háttéradatokat és játékkorlátozásokat. Minden könnyen beállítható a leszállított alkalmazásban.

MSI GE73 Raider RGB, displej

120 Hz/3 ms-os kijelző

A laptopok 120 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzővel vannak felszerelve, amelynek válaszideje 3 ms. A használt kijelző típusa TN, amely az IPS-szel szemben a játékos számára a  legfontosabb jellemzőket kínálja - a képmegjelenítés és az átrajzolás sebességét. Ez tökéletes képminőséget és maximális részletességet biztosít teljes minőségben.

MSI GE73 Raider RGB

Elegendő csatlakozó

A GE Raider számos kimenetet kínál. A HDMI és a mini Display portnak köszönhetően további 2 monitor csatlakoztatható 4K felbontással a kijelzőterület bővítéséhez. Az USB 3.1 port változtató háttérvilágítással teszi lehetővé  az adatátvitelt max. 10 Gb másodpercenkénti sebességgel.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 17,3 "
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8750H Coffee Lake
Processzormagok száma 6 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core boost frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache Processzor 9 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 8 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1070

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárhely típusa SSD + HDD
Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 256 GB
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacitás 1 TB (1 000 GB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 51 Wh
Cellák száma

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 2,89 kg

Interfész

Grafikus kimeneti portok HDMI, Mini DisplayPort
Hálózati RJ-45 (LAN)
Audio Fejhallgató bemenet, Mikrofon input
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 419 mm
Maximális magasság 30 mm
Mélység 285 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás EN int.

Termékszéria

Notebook sorozata MSI GE sorozat
Kód:  NB200E2k
Termékszám:  9S7-17C512-019HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10