Oldal frissítése

MSI Cubi-243WE White

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MSI Cubi-243WE White

Ez a számítógép meglepően nagy teljesítménnyel bír, miközben meglehetősen kis méretekkel rendelkezik, azaz nem túl helyigényes. Egy miniatűr számítógépről van szó, amely elsősorban az interneten való szörfözéshez vagy fotók és filmek nézegetéséhez ideális. Hála a HDMI csatlakozónak vagy a mini DisplayPortnak, a számítógépet még a tévéhez, monitorhoz vagy épp a projektorhoz is csatlakoztathatod. A Cubi-243WE energiatakarékos és teljes mértékben zajtalan mikroszámítógép, amely alacsony tömeggel büszkélkedhet, amelynek jóvoltából könnyen hordozható. A színe fehér.

Legfontosabb jellemzők

  • Alacsony tömeg
  • Miniatűr számítógép meglepő teljesítménnyel
  • Energiatakarékos Intel processzor
  • Támogatja a Wi-Fi és a Bluetooth technológiákat
  • Támogatás a 4K monitorok részére
  • Gyors SSD
  • Szín: fehér

Kapcsolat

Ezzel a számítógéppel minden probléma nélkül rácsatlakozhatsz az internetre a beépített WiFi modulnak köszönhetően, de akár az RJ-45 kábelt is igénybe veheted. Ez a mikroszámítógép Bluetooth eszközökkel is összeköthető. Az oldalán megtalálható a fejhallgató-kimenet és a mikrofonbemenet is, illetve még négy darab USB port mondjuk a külső merevlemezek számára.

Otthonra és az irodába egyaránt

A Cubi egyike a legkisebb asztali számítógépeknek, és széleskörű felhasználhatósággal büszkélkedhet. Nagyszerűen érvényesül a háztartásban, illetve a munkahelyen egyaránt. Az Intel HD Graphics gondoskodik a kiváló grafikáról, legyen szó grafikai munkáról vagy épp film előtti pihenésről. Az adataid részére ott várakozik az mSATA slot, ráadásul ha még jobban szeretnéd a tárhelyet kibővíteni, akkor az alsó modult lecserélheted a bővítőmodulra, ennek köszönhetően pedig egy újabb 2,5"-ös pozíció fog a rendelkezésedre állni.

Kód:  TB237a3g
Termékszám:  Cubi-243WE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20