Oldal frissítése

Mr. Brinn Lapse ART200

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mr. Brinn Lapse ART200

Mindig lenyűgözött time-lapse videó vagy lélegzetelállító panorámaképek? Most a forgó állvány Brinn Mr. Lapse ART200 alkotások magukat. És akkor nem kell a kamera? Sebaj! Itt ez az okos kis helper csatlakoztatható továbbá egy digitális fényképezőgép, mobiltelefon, sport- vagy time-lapse kamerák és egyéb eszközök zaznamovací.  

Forgóállvány Brinn Mr. Lapse ART200 tud kommunikálni a smart készüléket Bluetooth 4.0. És így, Mr. Brinn Lapse, akkor vezeték nélkül vezérelheti a forgás sebessége, intervallum időzített vagy forgatható szög tetszés szerint. Ahogy az utolsó egyet az alkalmazás számára a forgásirány, és elkezdhetjük létre képeket, amelyek bizonyos megirigyelné. Ez a megbízható és praktikus eszköz tápellátását két AAA elem garantálja az állóképesség legfeljebb 30 napig.

specifikációk:

  • Állítható forgatás akár 360 ° -os
  • Állítható forgási sebesség - egy söprés eltarthat 70 másodperc vagy 30 napig
  • Az akkumulátor élettartama - 48 óra és 30 nap attól függően, hogy a súlya a kamera, a forgási sebességét
  • Vezeték nélküli vezérlés Bluetooth 4.0
  • Kompatibilis iOS és Android 4.3+
  • Állvány:
    Alsó - 1/4 "
    Felső - 1/4 "clip okostelefon
  • Lehetőség, hogy csatolja a fényképezőgép vagy a kamera súlya legfeljebb 1 kg
  • Méretek: 80 x 80 x 42 mm
  • Súly: 175 g

Ne habozzon, hogy felkap egyedülálló designer útitárs, akivel, köszönhetően a nagyszerű lehetőségekkel, és széles körű kompatabilitě, hogy egy lenyűgöző time-lapse videók vagy panaromatické hasonló felvételeket készíthet darab Hollywood is.

Kód:  FV257b91
Termékszám:  ART200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05