Oldal frissítése

Mpman T200 Fekete BT

3,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mpman T200 Fekete BT

Kap egy nagyszerű otthoni audio rendszer, amely áll egy nagy hangszóró, amely található négy kiváló hangzású hangszórók, melyek közül kettő célja elsősorban a szaporodásra Középtest, kettő pedig a legmagasabb hangokat. Az alsó tiszta fel van szerelve egy 25W mélynyomó gondozó mély basszus hangokat.

Bár Mpman T200 BT néz ki, mint egy közönséges hangszóró ne tévesszen meg a megjelenését. Ez egy kompakt audio rendszer, amely tökéletesen működik anélkül, hogy csatlakozik egy külön erősítőt. A felső részen található a központ, amelyet kiegészít a gyakorlati állvány letétbe a smartphone vagy tabletta.

sok lehetőség

Mpman T200 BT, hogy nagyon sokat tud. Több mint 3 USB port, akkor játszani dalokat bármely csatlakoztatott eszközről, és közülük kettő funkciója van a töltéshez. Tulajdonosai MP3 lejátszók is értékelni fogják a jelenléte a AUX csatlakozóval. A Bluetooth technológia használata kezeli játszani a zenét vezeték nélkül a távolból. Egy másik forrás egy integrált FM rádió és egy memóriakártya-olvasó SD. Kiegészítő információ megjelenik a kék háttérvilágítású kijelző, amely megtalálható ügyesen integrálták a felső ferde élek. 

Egy másik előny a mellékelt távirányító amely a felhasználók egy igazi kényelmet.

Kód:  MPM020n
Termékszám:  T200 BT BLACK&WHITE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10