Oldal frissítése

Mpman T125 BT hangszóró, fehér

Kiegészítők a termékhez

Mpman T125 BT hangszóró, fehér

Merüljön el a kristálytiszta hangzásban, akár a nappaliban vagy a hálóban lazít, akár egy konferencia teremben van a munkahelyén. Az MPman gyártó T125 BT hangszóróinak kinézete egyszerű és egyenes vonalú, mégis lenyűgözi önt első pillantásra. 

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi, tiszta hangzás
  • Összteljesítmény 40 W
  • Multimedia System 2.0
  • Bluetooth-kapcsolat 10 m
  • Méretek: 100 x 15 x 15 cm
  • Színe: fehér

Kiváló darab

Teljesítménye 2 x 15 W és 2 x 5 watt. A hangszórókból erős és minőségi hang árad. Hallgathatja kedvenc rádió adóját az FM rádióvevőn. A készülék fel van szerelve két USB csatlakozóval töltéshez és egy audio csatlakozót is tartalmaz. Van rajta egy SD / MMC kártyaolvasó és AUX bemenet, amelyek segítségével több készülékről is választhat zenehallgatást. Hála a beépített Bluetooth technológiának, lejátszhatja kedvenc zenéit közvetlenül okostelefonjáról, vagy számítógépéről bármiféle vezeték, vagy konnektor hazsnálata nélkül. Minőségi, vezeték nélküli átvitel max. 10 méter távolságba a hangszórótól.

A T125 BT-t méretei: 100 × 15 × 15 cm, melynek előlapját négy hangszóró díszíti. A LED-kijelzőn olvasható az éppen játszott szám címe, hossza, és a beállított hangerő. A csomag egy távirányítót is tartalmaz.  

Kód:  MPM020l6
Termékszám:  T 125 BT WH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10