Oldal frissítése

MOZA Slypod Pro Master Kit

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOZA Slypod Pro Master Kit

Moza Slypod Pro Master Kit motoros stabilizátor

A Moza Slypod E stabilizátor a motoros segítőtársad lesz a kreatív felvételek egyszerű elkészítéséhez. Rendkívül sima mozgással képes vízszintes irányban elcsúsztatni a kamerát. A Slypod Pro Master Kit egylábú állványként is használható, így a világ minden érdekes szegletét felfedezheted.

A Moza Slypod Pro Master Kit stabilizátor innovációja

A Moza Slypod Pro Master Kit stabilizátor 53 cm-rel meghosszabbítható, így a teljes hossza 138 cm. Arca-swiss gyorskioldó rendszerrel és továbbfejlesztett kialakítású, forgatható, dönthető fejjel rendelkezik.

A Moza Slypod Pro Master Kit stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A MOZA Slypod Pro Master Kit a motoros stabilizátorok közé tartozik
  • Egylábú állványként is működik
  • Teljes hossza 138 cm
  • A stabilizátor szénszálakból készült
  • Tömege mindössze 1 460 g
  • 6 kg-os függőleges és 3,5 kg-os vízszintes terhelést képes kezelni
  • Egy praktikus táskában érkezik
  • Az akkumulátor akár 5,5 órán át tud működni
  • Az állvány egy külső power bankről is táplálható

Nincs több elveszett pillanat

A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor bármilyen szögben és kamerapozícióban elhelyezhető, így még a legnehezebb körülmények között is bármilyen pillanatot megörökíthetsz. Lehetetlen szögből és magasságból is készíthetsz felvételeket. A MOZA Master alkalmazással összekapcsolhatja a stabilizátort a Moza Aircross 2 készülékkel, és ezzel 4 tengelyes mozgásvezérlést kapsz. Mostantól korlátlanok a kreatív lehetőségeid.

Erőteljes, robusztus és könnyű

A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor szénszálakból készült, amelyek erősek, mégis könnyűek. A könnyen hordozható állvány tömege mindössze 1460 g, így nem fogja megterhelni a hátizsákodat. A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor a Mars Rover márka meghajtómotor technológiájával ellátott motorral rendelkezik. Ennek köszönhetően a stabilizátor 6 kg függőleges és 3,5 kg vízszintes terhelést képes kezelni. Mindössze 10 mikroszekundum alatt felgyorsul 0-ról 10 000 fordulat/percre.

A mesterséges intelligencia által irányított mozgások

A MOZA Master alkalmazásban beprogramozhatod a kamera távolságát, sebességét és gyorsulását, a mesterséges intelligencia pedig végrehajtja helyetted. Mindig időben és zökkenőmentesen. A mozgást különböző szegmensekre oszthatod. Mindegyikre programozható egyedi távolság, idő és mozgásirány. Az alkalmazásban 5 különböző szín áll készen a stabilizátoron lévő indikátor számára. Válassz a saját preferenciáidnak megfelelően. A STEP Timelapse felületen beprogramozhatod az egyes lépések hosszát és idejét.

Tartós kialakítás

Kompakt méretének és a mellékelt praktikus hordtáskának köszönhetően bárhová magaddal viheted a MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátort. A táska esőálló, így az állvány és a tartozékok mindig biztonságban lesznek. Maga az állvány szél-, homok- és porálló.


A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor korlátlan tápellátása

A MOZA Slypod Pro Master Kit professzionális stabilizátor beépített akkumulátorral van felszerelve, amely akár 5,5 órán át is üzemel. Az állvány egyidejűleg egy külső eszközről, például egy power bankről is táplálható.



A MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor csomagjának tartalma

  • MOZA Slypod Pro Master Kit stabilizátor
  • Háromlábú állvány
  • Hordozótáska
  • Dobozok
  • Pan-and-Tilt fej

Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék Fényképezőgép

Jellemzők

Tömeg 1 460 g
Max. terhelhetőség 6 000 g (6 kg)
Rögzítés módja 1/4"-os csavar, 3/8" menet
Átlagos akkumulátor üzemidő 5,5 óra

Csatlakozás

Csatlakozás WiFi, Bluetooth

További tulajdonságok

További tulajdonságok Teleszkópikus nyél, Tripod állvány
Kód:  Mo21za02
Termékszám:  SPD12

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10