Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Moza Air Cross 2

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Moza Air Cross 2

Forgass intuitívan a Moza Air Cross 2 stabilizátorral

A Moza Air Cross 2 egy 3 tengelyes stabilizátor fényképezőgépekhez és videokamerákhoz. Intuitív kezelőszervekkel, OLED kijelzővel, Smart Wheel tárcsával büszkélkedhet. Irányítsd a tengely mozgását, a follow focust, állítsd be a paramétereket és élvezd a fényképezést. A Moza Air Cross 2 3000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely akár 12 órán át is működik. Az eredeti 18 W-os töltő használatával 1,5 óra alatt töltheted fel. A stabilizátor USB-C porttal van ellátva, így a helyszínen feltölthető egy power bankről. A gimbal három Multi-CAN 7,8 V-os porttal rendelkezik, amelyek a fényképezőgép és más tartozékok töltésére használhatók.

Könnyű és erős stabilizátor

A Moza Air Cross 2 egy ultrakönnyű, mégis nagyon erős motoros gimbal. Kézből fényképezve is olyan jól stabilizál, hogy profi alkotás legyen a végeredmény. Beépített alumíniumötvözet-technológiával büszkélkedhet, amely mindössze 950 g-os tömeg mellett maximális teljesítményt biztosít. Így a karod nem fárad el a forgatás alatt. Motorja akár 3,2 kg tömegű fényképezőgépet is elbír. A piacon elérhető legtöbb DSLR és CSC kamerával kompatibilis.

A MOZA Air Cross 2 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A MOZA Air Cross 2 a 3 tengelyes gimbalok közé tartozik
  • Intuitív kezelőszervei, OLED kijelzője és Smart Wheel tárcsája van
  • A 3000 mAh kapacitású akkumulátor 12 órán át működik
  • 1,5 óra alatt feltöltődik
  • A stabilizátor USB-C-n keresztül tölthető power bankről
  • A három Multi-CAN 7,8 V-os port segítségével a kamera is feltölthető
  • A stabilizátor ultrakönnyű
  • Akár 3,2 kg-os kamerát is elbír
  • Oldalsó kerékkel felszerelve a könnyű kezelhetőségért
  • OLED kijelző mutatja a gimbal és a kamera paramétereinek állapotát

A MOZA Air Cross 2 stabilizátor széles körű kompatibilitása

Az Air Cross 2 nagyobb helyet biztosít a fényképezőgép vagy videokamera rögzítéséhez, így a kamerák nagy részének megfelel. Ezenkívül a fejlett szoftvertechnológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi az állványkar beállítását, a fényképezőgépet bal vagy jobb oldalról is felszerelheted. A MOZA Air Cross 2 lehetőséget nyújt továbbá a csapágy súlypontjának megváltoztatására. A stabilizátor 1/4"-os és 3/8"-os állványmenettel rendelkezik. Ráadásul az L-konzol a vízszintes és függőleges helyzetek közötti váltást is támogatja.

MOZA Air Cross 2 stabilizátor tápellátása

A MOZA Air Cross 2 stabilizátor a MOZA Spark 2.0 tápellátó rendszerrel van felszerelve. Ez az új rendszer akár 12 órára is meghosszabbítja az üzemidőt, ugyanis egy 3000 mAh-s áramforrást használ. A MOZA Air Cross 2 stabilizátorral kompatibilis akkumulátortöltő 18 W-os teljesítménnyel képes feltölteni a készüléket, így a töltési idő mindössze 2 órára csökken. Az USB-C interfész segítségével az akkumulátor külső forrásról a forgatás helyszínén is feltölthető. A stabilizátor három, 7,8 V-os Multi-CAN kimenettel is fel van szerelve, amelyek a kamera és más tartozékok tápellátására használhatók.

Intuitív kezelőpanel és tengelyzár

A MOZA Air Cross 2 egy oldalsó kerékkel van felszerelve a fókuszáló rendszer vezérlésére. A kamera kábelének segítségével vezérelheted a fényképezőgép E-Focusának beállítását. Ugyanakkor a tökéletesen pontos mozgás érdekében minden egyes tengely külön-külön kapcsolható és vezérelhető. Az OLED képernyőn mindig láthatod a gimbal állapotát és a kamera paramétereit, amelyeket intuitívan és egyértelműen mutat meg. Minden tengely rögzíthető, hogy megakadályozhasd az egyensúly későbbi elmozdulását. Az AI számítási rendszere képes pontosan kiszámítani az optimális paramétereket a kamera beállításához, mindezt bármilyen rezgések nélkül. Ezenkívül akár 3 felhasználói profilkészletet is tárolhatsz a gyakori használathoz.

Mimic Motion Control

A stabilizátor okostelefonnal is vezérelhető. Minden egyes tengelyt úgy lehet irányítani, hogy utánozza a telefonod mozgást. Így a gimbal mozgásának érzékenységét is könnyen beállíthatod, hogy jobban irányíthasd és pontosabb legyen.


A MOZA Air Cross 2 stabilizátor kreatív felvételi módokat kínál

A MOZA Air Cross 2 professzionális stabilizátor több kreatív üzemmódot nyújt, amelyek professzionális jelleget kölcsönöznek a filmjeidnek. Rendelkezére áll például az Inception Mode 3.0, amely automatikus forgatást, sebességbeállítást és látószög-szabályozást kínál. Az FPV móddal 360°-os szinkronmozgást érhetsz el. A Sport Gear mód megkönnyíti az akciódús sportok és a gyors mozgások rögzítését. A kínálatban a mimic motion control vagy tárgykövető üzemmód is megtalálható. Ez úgy válik működőképessé, hogy csatlakoztatod a mobiltelefonodhoz és szinkronizálod az alkalmazással, hogy a telefon kijelzője megegyezzen a kamera keresőjével. Ezután csak válaszd ki a követendő célpontot a tárgykövetéshez, és már forgathatsz is. A MOZA Air Cross 2 további kreatív funkciókkal is rendelkezik, mint például a time lapse, a motion timelapse, a motion control vagy a panoráma.



A MOZA Air Cross 2 stabilizátor csomagjának tartalma

  • MOZA Air Cross 2 stabilizátor
  • Háromlábú állvány
  • Intelligens akkumulátor
  • L-konzol
  • Gyorskioldó lemez
  • Objektívtartó
  • Csavar az objektívtartóhoz
  • Manfrotto gyorskioldó alap
  • Follow focus rúd
  • Hordtáska
  • USB-C kábel
  • Kábel a kamera vezérléséhez
  • 1/4"-os csavar
  • 3/8"-os csavar
  • Kézikönyv

Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék Fényképezőgép

Jellemzők

Tömeg 1 066 g
Max. terhelhetőség 3 200 g (3,2 kg)
Átlagos akkumulátor üzemidő 12 óra

Csatlakozás

Csatlakozás Bluetooth
Csatlakozók USB-C, USB-A
Kód:  MozaA009
Termékszám:  ACGN01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05