Oldal frissítése

Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc)

Ha videókat szeretnél szerkeszteni, próbáld ki a Movavi Video Editor 23 Personal programot.Ez az egyik legpraktikusabb eszköz videók készítéséhez és szerkesztéséhez.Meg fogsz lepődni a fejlett kezelőszervek széles skáláján, valamint az intuitív kezelőszerveken, amelyeket még a kezdők is el tudnak sajátítani.Egyszerűen töltsd fel videóidat közvetlenül a TikTok-ra.A Movavi Video Editor 23 Personal felismeri, ha a képkockon emberek vannak, és szépen kivágja a környezetet. Mesterséges intelligencia segítségével kristálytiszta hangot hoz létre.

A Movavi Video Editor 23 Personal főbb jellemzői

  • A Movavi Video Editor 23 Personal egy praktikus eszköz videók szerkesztéséhez
  • Fejlett kezelőszervek széles skálája
  • Értékelni fogod az intuitív vezérlést
  • A Movavi Video Editor 23 Personal kezdők számára is ajánlott
  • A mesterséges intelligencia kristálytiszta hangzást hoz létre
  • Felismeri, ha emberek vannak a képen, és a környezetet kivágja

Movavi Video Editor 23 Personal automatikusan és manuálisan is működik

A Movavi Video Editor 23 Personal segítségével könnyedén készíthetsz videókat automatikusan és manuálisan is.Tudsz dolgozni a fényerő, a kontraszt, a fókusz, a telítettség változtatásaival.Vannak átmenetek,címek,matricák,keretek és feliratok.Átfedő rétegek és szűrők is rendelkezésedre állnak.Az olyan előre beállított speciális effektek, mint a Chroma Key, a Slow Motion, a Reverse és még sok más, lenyűgözik majd a nézőket.A mesterséges intelligencia segít a konkrét jelenetekkel való munkában.A Movavi Video Editor 23 Personal segítségével közvetlenül feltöltheted videóid a YouTube-ra, a Vimeóra, a TikTok-ra vagy a Google Drive-ra.

Elképesztő videószerkesztő eszközök:
Teljes körű ellenőrzést kaphatsz a videószerkesztési folyamat felett:vágás, zoomolás, fordított kép, színkorrekció és még sok egyéb.Használj átmeneteket beépített hanggal, fedd le az effekteket és filtereket, és illessz be matricákat, kereteket és feliratokat.
Használd ki a beépített intelligens funkciókat:azonnal megváltoztathatod a hátteret a videókban zöld képernyő nélkül.A mesterséges intelligencia alapú mozgáskövetés segítségével matricákat és feliratokat kapcsolhatsz a képernyő bármely pontján mozgó objektumokhoz.
Készíts saját intro-t és outro-t, és legyen személyes stílusú a projekted.A videostabilizálás javítja a képminőséget, megszünteti a fekete sávokat a függőleges felvételeknél, és megváltoztatja a képarányt, ha függőleges klipekkel dolgozol.
Egyszerű filmezés - Hagyd, hogy a Gyors mód automatikusan filmet készítsen a rögzített videókból és fényképekből.Válassz egy előre beállított témát vagy hozz létre sajátot, válassz zenét és átmeneteket, majd készíts egy csésze teát, majd dőlj hátra és élvezd az eredményt.
Intuitív hangbeállítások - Hangsávok kezelése:beállíthatod a hangerőt vagy elnémíthatod a hangot, speciális effekteket adhatsz hozzá, és az equalizerrel megváltoztathatod a frekvenciakomponenseket.Hangostsd a a hangot az új Reverberation eszközzel, és távolítsd el a háttérzajt az AI segítségével.Hozz létre dinamikus filmeket a ritmusfelismerő funkcióval:vágd ki a felvételeket, és szinkronizáld őket a zenével.
Egy szempillantás alatt javíthatod a hangzást.Húzd az effekteket az idővonalon a hang torzításához.A hang sebességét a hangszín megváltoztatása nélkül is megváltoztathatod.Állítsd be a decibelszintet, és szüntesd meg a hangerő ugrásait.

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer:Windows 7 / 8 / 10 / 11 frissítésekkel és telepített szervizcsomagokkal
Processzor:Intel, AMD vagy kompatibilis processzor, 1,5 GHz ajánlott:Ajánlott egy 2,8 GHz-es négymagos vagy magasabb, többmagos, 64 bites processzor:Az Intel hardveres gyorsításhoz Intel HD-vel rendelkező Intel processzor szükséges.
2. generációs vagy magasabb szintű grafikus rendszer aktuális illesztőprogrammal
Grafikus kártya:Intel HD Graphics 2000,NVIDIA GeForce 8 és 8M sorozat,Quadro FX 4800,Quadro FX 5600,AMD Radeon R600,Mobility Radeon HD 4330,Mobility FirePro sorozat,Radeon R5 M230 ajánlott:Az NVIDIA NVENC hardveres gyorsítás NVENC-kompatibilis eszközöket igényel
Grafikus kártya legalább 512 MB VRAM-mal és aktuális illesztőprogrammal
Képernyőfelbontás:1280 × 768, 32 bites szín, ajánlott:1920 × 1080 vagy magasabb
RAM:2 GB, ajánlott:8 GB RAM
Merevlemez-terület:A telepítéshez 400 MB szabad merevlemezterület, egyéb műveletekhez 600 MB ajánlott:5 GB szabad lemezterület a folyamatos műveletekhez.A HD videó feldolgozásához több szabad lemezterületre lehet szükség

A legfontosabb, hogy ne unatkozz

Óvatosan kell bánni a hosszú mondatokkal, és nem szabad feleslegesen felkiáltójeleket használni.Kerülendő ugyanazokat a szavakat ismételten használni (van, amely, lesz, lehet, mint).Ha a szöveg több bekezdésből áll, ügyelj a szerkesztésükre.Nem szép, ha ugyanolyan hosszúak és hasonló elrendezésűek.Csak az érdekes kifejezéseknél használj félkövér kiemelést - max.bekezdésenként egyszer.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Video
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN

Szoftvertípus

Szoftvertípus Videó szerkesztése
Kód:  SWmve23p
Termékszám:  MVVEPPL23

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15