Oldal frissítése

MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30

4,3 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30

Az egyedi tartozékokkal felszerelt, kompakt Moulinex Masterchef 8000 konyhai robotgép lehet a kedvens segítőtársad a konyhában. Az elegáns, helytakarékos kialakítás, a fehér és piros színek kombinációja jellemezte design ad modern megjelenést a konyhádnak és tárolás közben sem foglal sok helyet. A széles tartozékválaszték és a nagy, 1000 W teljesítményű motor a garancia arra, hogy a robotgép a keveréstől a dagasztásig sok mindenre használható lesz és gyorsan belészeretsz.



Sokoldalú izompacsirta


Nehéz olyan konyhai tevékenységet találni, amit a MOULINEX Masterchef nem tudna elvégezni. Lehetőségei a kompakt mérethez képest hihetetlenül nagyok. Minden jó konyhai robotgép alapja kétségtelenül a motor. Az 1000 W teljesítmény probléma nélkül, megbirkózik a legnehezebb tevékenységekkel is.
 



Rengeteg hely

A nagy 3 literes tartály lehetővé teszi nagyobb mennyiségű élelmiszer feldolgozást, és a turmixoláshoz is 1,5 literes mixer áll rendelkezésre. Pillanatok alatt el tudsz készíteni nagy mennyiségű ízletes ételt, és a kész vagy vele, nagyon könnyen el is moshatod.
 



Italok tele vitaminnal

Készíts finom gyümölcsitalokat tartósítószerek és egyéb hozzáadott anyagok nélkül. A facsaró és a citrusprés segítségével egy pillanat alatt egészséges gyümölcsitalokat készíthetsz. Kényeztesd magad és családodat egy finom korty gyümölcsléével, ami tele van vitaminokkal.
 



Mindennel megbirkózik

A nagy teljesítményű motor és a dagasztó lehetővé teszi, hogy előkészítsd a torta, sütemény, kalács vagy házi kenyér alapjául szolgáló, tésztát. A Masterchef sok erőt és időt takarít meg amit eddig a tészták kézi előkészítésére szántál. Egyszerűen helyezd be a megfelelő hozzávalókat a tálba, és a robotgép megcsinál neked mindent, amire szüksége van.
 



Borotvaéles

A csomagolás tartalmaz két vágópengét, amelyek képesek megbirkózni a legnehezebb darabokkal is. Egy pillanat alatt felszeletelheted a hagymát, sárgarépát, burgonyát és az uborkát. Csak helyezd be a lemezt a robotgépbe a zöldség csaknem magától felszeletelődik.
 




Mindenhol jól mutat


Mivel a gép függőleges kialakítású, ezért nagyon kevés helyet foglal el az asztalon. A konyhaasztalon, vagy a tárolásnál ugyanis a hely nagyon értékes, és ez a robotgép a hagyományosoknál jóval kisebb helyet foglal el. Kiválóan használható még az egyébként nagyon kis alapterületű konyhákban is.
 



Minden egy helyen

A MOULINEX cég utolérte polcot, és a helykihasználásban még le is hagyta azt. Ennek a robotgépnek a legtöbb kiegészítője közvetlenül a fő tartályba illeszthető be, így egy csomó helyet megtakarít, és mindent kéznél lehet. A motor csúszásmentes burkolata biztosan tarja a gépet az asztalon és a szekrényben is.


Műszaki adatok:
Fogyasztás:
1000 W
Munkaedény:
3 l
Mixer:
1,5 l
Jellemzők:
2 sebesség
Integrált
Kábel tároló rendszer
Csúszásmentes
Rozsdamentes acél kés
Facsaró
Citrusprés
Rozsdamentes habverő kar
Rozsdamentes dagasztó horog
Fém korong burgonya szeleteléséhez
2 fém vágókorong
Szín:
fehér-piros

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Citrom/gyümölcs prés

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Középoszlopos
Sebességfokozatok 2
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 27,5 cm
Szélesség 26 cm
Magasság 43 cm
Tömeg 6,92 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAV3071c0
Termékszám:  FP664G30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15