Oldal frissítése

Motorola Scout 85

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Motorola Scout 85

Beltéri WiFi kamera, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdon, vagy a háziállatok, még megfigyelés alatt. Egyszerűen csatlakoztassa a fényképezőgépet az interneten keresztül WiFi és töltse le az ingyenes alkalmazást Hubble a mobiltelefon. Üzembe a kamera könnyen, és nem több, mint néhány perc alatt. Akkor Motorola Scout 85 alkalmazása révén az ellenőrzés, hogy bárhonnan a világon (smartphone csatlakoztatni kell az internethez).

legfontosabb jellemzői

  • Beltéri WiFi kamera
  • Records HD video, a képesség, hogy a képeket
  • Kétirányú audió kommunikáció
  • Ellenőrző okostelefonon és alkalmazások
  • Forgatás mind vízszintes és függőleges irányban
  • A digitális zoom, infravörös éjjellátó
  • Hubble alkalmazások kompatibilis Android és iOS
  • Figyelmeztetések, ha azt észleli, mozgás és a hang
  • Figyeljük meg a helyiség hőmérséklet változtatás
  • egyszerű telepítés

felügyelet 24/7

Mint már említettük, a mobil app Hubble kamera távvezérelhető. Meg lehet forgatni nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen. Motorola Scout 85 lehetővé teszi, hogy nézz körül minden irányban. Az egész szoba úgy van, a szó szoros értelmében egy tálban, és a HD-minőségben. Van is egy digitális zoom funkció, illetve a zoom és infravörös éjjellátó. Végül, akkor is megfigyelhető, hogy a kamera közvetlenül a smartphone (abban az esetben, mozgásérzékelés, audio- vagy változások szobahőmérsékleten). Ennek eredményeként nem hagyja ki az egér suttogva. Hubble alkalmazás egyaránt kompatibilis Android, valamint iOS.

Tökéletes minden irányban

Motorola Scout 85 beltéri használatra. Amellett, hogy a fenti funkciók, a kamera támogatja a kétirányú audió kommunikáció. Más szóval, ha szükséges, az állat, vagy tolvaj, kiáltás vagy mondd meg neki más fontos információkat. Végül elégedett az a tény, hogy a kamera viszonylag kicsi, és a fekete. Szükségtelenül így nem vonzza a figyelmet.

Kamera méretei:
9,4 × 8,6 × 10 cm

Kód:  MPS002a
Termékszám:  302910400201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05