Oldal frissítése

Motorola Moto Z3 Play

+ Moto Mods Battery
4,6 9 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Motorola Moto Z3 Play

A telefon tulajdonságai

70mm

Elölnézet

70mm

Oldalnézet

8.2 mm

A telefon tömege: 128 g

Képernyő átló

6"

Képernyő átló

Az operációs rendszer típusa

Android 8.0 Oreo

az operációs rendszer típusa

Az akkumulátor kapacitása

3 000 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

Telefon méretei (Sz × Ma × Mé)

Belső memória

64 GB

belső memória

A kamera típusa

(12 + 8) + 5 Mpx

kamera

Csatlakozás

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

MicroSDXC 256 GB-ig

memóriakártya-foglalat

Tömeg

a telefon tömege

Bizonyára örömmel fogadod majd a rendkívüli adottságokkal és tetszetős designnal rendelkező Motorola Z3 Play modellhez érkező Moto Mods kiegészítéseket is, amely lehetővé teszi különféle tartozékok, például extra akkumulátor csatlakoztatását. Az erős 8 magos Snapdragon 636 processzor 6 GB-os RAM-mal működik. A tárhelyről a 64 GB-os belső memória gondoskodik, amely memóriakártyával bővíthető. A telefon képes a Dual SIM működésre, azaz két SIM-kártyát használ, így kényelmesen válthatsz közöttük. Az előtelepített Android 8.0 operációs rendszer egyszerű telefon használatot, magas stabilitást és biztonságot kínál. 

A Motorola Z3 Play mobiltelefon főbb jellemzői

  • Motorola Moto Z3 Play telefon elegáns designnal
  • Nagyméretű kijelző vékony kerettel
  • Kettős kamera a gyönyörű fotókért
  • Dual SIM-támogatás
  • Android 8.0 Oreo
  • Moto Mods kiegészítők

Nagyméretű kijelző vékony kerettel

A telefon egy fantasztikus 2160 x 1080 felbontású Super AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amely képes valóban gyönyörű színek és kiváló kontraszt megjelenítésére, ezáltal bármit is csinálsz a telefonoddal, igazi élmény lesz. Ezenkívül a Gorilla Glass 3 edzett üveg megvédi a képernyőt a nemkívánatos karcolásoktól vagy sérülésektől, például leejtés vagy figyelmetlen használat esetén. 

Kettős kamera a gyönyörű fotókért

A felvételek készítése ezzel a telefonnal egy valóra vált álom. Többé már nincs szükséged drága felszerelésre vagy professzionális fotósra ahhoz, hogy jó képeket készíts. A fejlett optika és a 12 + 8 Mpx-es kettős kamera mindenről gondoskodik, Neked csak a gombot kell megnyomnod. Az intelligens szoftverrel képeket szerkeszthetsz vagy oszthatsz meg. Az 5 Mpx felbontású elülső kamera jelenlétét is örömmel fogadod majd, amely rendkívül jól jön a közkedvelt szelfik készítésénél. 

A Moto Mods támogatása

A Moto Z3 támogatja a Moto Mods kiegészítőket a különböző telefonos tartozékokhoz. Például bővítheted a telefonod egy másik akkumulátorral, egy új tokkal, de párosíthatod egy játékvezérlővel vagy egy projektorral is. 

Kód:  SMTR5013b
Termékszám:  PABH0037RO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05