Oldal frissítése

Motorola Moto Z2 Play szürke

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto Z2 Play szürke

A telefon jellemzői

72,6 mm

156,2 mm

6 mm

A telefon tömege: 145 g

5,5"

képernyő átló

Android 7.1.1

operációs rendszer típusa

3000 mAh

akkumulátor teljesítmény

Micro SIM

SIM kártya típusa

72,6 × 156,2 × 6 mm

telefon méretei (szélesség× magasság × vastagság)

64 GB

belső memória

12 Mpx + 5 Mpx

kamera

4G LTE

leggyorsabb internet

microSDXC

memóriakártya-nyílás

145 g

telefon tömege

A szürke Motorola Moto Z2 Play olyan mobiltelefon, amely nagyméretű, 5,5" képátlójú kijelzőt kínál. Nagy teljesítményét a Qualcomm Snapdragon 626 Octa-Core nyolcmagos processzor biztosítja, a rendszer zökkenőmentes működéséről pedig 4 GB RAM gondoskodik. A telefonra az Android operációs rendszer legújabb, 7.1.1 Nougat verzióját telepítették, amely jobb multitasking feladatkezelést és funkciókat nyújt, mint a rendszer régebbi verziói. A háttér összehangolt, és a hatékony komponenseknek köszönhetően nem kell aggódnod nagy rendszerigényű játékok miatt sem. Az adatok és operációs rendszer számára a telefon 64 GB belső memóriával rendelkezik. Memóriája egy MicroSDHC kártyával akár 2 TB-ig bővíthető. A szürke Motorola Moto Z2 Play-t egy 3000 mAh teljesítményű akkumulátor üzemelteti, amelynek jóvoltából a telefon teljes terhelés mellett is egész nap működőképes.


A szürke Motorola Moto Z2 Play Grey legfontosabb jellemzői

  • Páratlan alkatrészek egy vékony telefonházban
  • Megvásárolható Moto Mods tartozékok
  • Nagy, Amoled technológiás kijelző
  • Az Android operációs rendszer legújabb, 7.1.1 verziója
  • Nyolcmagos processzor
  • LED CCT vaku a rossz fényviszonyok melletti fotózáshoz
  • Vonzó design

Nagy kijelző, AMOLED technológiával

A szürke Motorola Moto Z2 Play 5,5" méretű, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik. Nagysága megfelelő a kényelmes filmnézéshez, és az 1920 x 1080 felbontásnak köszönhetően nem látsz majd egyetlen homályos pontot sem a képernyőn. A kép minden helyzetben tiszta és éles, még akkor is, ha a kijelzőre rásüt a nap. Ezt az AMOLED technológia garantálja, amely egészében javítja a kijelző betekintési szögeit. A képernyő felett egy 5 MPx kamera található a videóbeszélgetésekhez, vagy szelfi képek és videók készítéséhez.


Főszerepben a fényképezőgép

A telefon hátlapját egy enyhén kiemelkedő, LED CCT vakuval rendelkező fényképezőgép uralja, amely 12 Mpx felbontást kínál. Még a rossz fényviszonyok mellett készített fotók és videók is kiváló minőségűek.A készülék alján találsz egy csatlakozót, amellyel további, Moto Mods néven ismert tartozékokat csatlakoztathatsz a telefonhoz. A Moto Z2 Play-hez, minden helyzetre felkészülve, máris vásárolhatsz négy kiegészítőt.


Az ujjlenyomat-olvasóval nagyobb a biztonság

A kijelző alatt elhelyezkedő lekerekített gomb beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. Az olvasó gyors, és a telefon alkalmazásaid biztosítására is használhatod. A Moto Z2 Play feloldása nem tart 0,3 másodpercnél tovább. Ezzel az olvasóval már nem kell aggódnod az adataid és fényképeid miatt, mert mindig biztonságban lesznek. Az ujjlenyomat-olvasó gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus PIN-kódos, jelszavas vagy feloldómintás telefonzár.

Kód:  SMTR5012b
Termékszám:  SM4494AC3N6
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15