Oldal frissítése

Motorola Moto G9 Power

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto G9 Power

Telefon funkciói

172,1 mm

Motorola Moto G9 Power

76,8 mm

Motorola Moto G9 Power

9,7 mm

Telefon tömege: 221 g

kijelzőátló

6,8“

kijelzőátló

operációs rendszer típusa

Android 10

operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

6 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MikroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

76,8 × 172,1 × 9,7 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső mérete

128 GB

belső memória

Kamera típusa

64 + 2 + 2 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

mikro-SD

memóriakártya-foglalat

Tömeg

221 g

telefon tömege

Motorola Moto G9 Power extra akkumulátor-kapacitással és számos technológiával

A Motorola Moto G9 Power telefont mutatós megjelenés, gazdag felszereltség és hosszú akkumulátor élettartam jellemzi. A nyolcmagos processzor 4 GB RAM-mal gondoskodik a telefon tisztességes teljesítményéről az alkalmazások hatékony használatához. A Motorola Moto G9 Power kényelmes feloldásáért az ujjlenyomat-olvasó vagy az arcfelismeréssel történő feloldás felel. A Motorola telefon páratlan 6000 mAh-es akkumulátorral érkezik, így nem szükséges gyakran töltened a telefont.


6,8"

Nagy kijelző, minimális kivágással.

64 Mpx

Kamera mesterséges intelligenciával a minőségi fotókért.

6 000 mAh

Átlag feletti üzemidő egyetlen töltéssel.

Android 10

Operációs rendszer verziója.



A Motorola Moto G9 Power örömet szerez a videók szerelmeseinek

Amennyiben szeretsz népszerű sorozatokat vagy filmeket nézni a mobiltelefonon, akkor a Motorola Moto G9 Power jó választás számodra. A 6,8"-es kijelzője 2 400 × 1 080 pixeles felbontással és IPS technológiával készült, hogy még széles szögből is élénk és kiváló minőségű színekkel, remekül jelenítse meg a képet.



Három hátlapi kamera

 A Motorola Moto G9 Power telefonnal Te is minőségi és éles képeket készíthetsz a 64 Mpx-es fő érzékelőjével. A fő kamerát két további 2 Mpx-es szenzor követi a mélységérzékeléshez és a makró felvételek készítéséhez. Emellett csodálatos portréfotókat vagy közeli képeket is készíthetsz a tárgyakról. A Motorola Moto G9 Power okostelefon 16 Mpx-es előlapi szelfikamerával is rendelkezik. 

Motorola Moto G9 Power

Nagy akkumulátor-kapacitás

A Motorola Moto G9 Power mobiltelefon 6 000 mAh-es akkumulátorral büszkélkedhet, amely képes az akár 60 órás üzemidőre is. A TurboPower™ 20 töltéssel elegendő energiát nyerhetsz kis töltéssel is a következő néhány órára.

Motorola Moto G9 Power

Motorola Moto G9 Power vízálló kialakítással

Ne aggódj, a Motorola Moto G9 Power telefonnak még a kiöntött folyadék vagy a hirtelen eső sem árthat, hiszen a vízálló kialakítása megbízható védelmet nyújt.

Motorola Moto G9 Power

Android 10 gyors válaszreakcióval

A Motorola Moto G9 Power telefonnal semmilyen kihívás nem állhat az utadba, mivel prémium minőségű nyolcmagos Snapdragon 622 processzorral készült. Ennek hála bátran használhatod a megannyi népszerű alkalmazást az Android 10 operációs rendszerben.

Motorola Moto G9 Power

Motorola Moto G9 Power Google Assistant oldalsó gombbal

Található egy gomb a Motorola Moto G9 Power telefon oldalának közepén, amely azonnali hozzáférést biztosít a Google Assistant hangsegédhez.


Kód:  SMTR5056ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05