Oldal frissítése

Motorola Moto G9 Plus

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto G9 Plus

A(z) Motorola Moto G9 Plus készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A négy kamerának hála elképesztő fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. A RAM kapacitása 6 GB. Teljesítőképességét tekintve akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Motorola Moto G9 Plus mobilt komoly kapacitású 5000 mAh akksi tartja életben. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is bír. A(z) Motorola mobilja tisztán Android alapokon működik.

A(z) Motorola Moto G9 Plus okostelefon főbb jellemzői

  • SIM-kártya konfiguráció: Hibrid
  • Qualcomm Snapdragon 730G processzor és 6 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 618
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera max. felbontása: 64 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 4
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod telefonod
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • A(z) Motorola telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Motorola Moto G9 Plus okostelefon kamerája és képernyője

méretű kijelző téglalap alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Motorola Moto G9 Plus okostelefon korszerű négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,2), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,2 db ) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) fölöttébb elégedett leszel. Videófelvételek készítése közben hasznodra lesz az elektronikus képstabilizáció. Egy praktikus LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Motorola Moto G9 Plus csodás funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyszerre 2 SIM kártya is behelyezhető, de a második a memóriakártya helyére megy. A belső tárhely mérete könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto G9 Plus mobil biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológiának hála akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  SMTR5053ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10