Oldal frissítése

Motorola Moto G42 6GB

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto G42 6GB

A(z) Motorola Moto G42 6GB esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. Természetesen, akár játszhatsz is rajta. A memória kapacitása 4 GB. Teljesítménye szempontjából igényes appok futtatására ajánlott. A(z) Motorola Moto G42 6GB telefont komoly kapacitású 4800 mAh akksi működteti. További előnye, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Erős, ütésálló konstrukciója boldoggá teszi majd azokat, akik kezéből gyakran esik ki a telefon. A(z) Motorola mobilja megbízható Android alapokon működik.

A(z) Motorola Moto G42 6GB okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM + memóriakártya
  • Az erős konstrukció ellenáll az ütéseknek
  • Mediatek MT6761 processzor és 4 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): IMG GE8300
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod telefonod
  • A gyorstöltés hatásfoka: 10 W
  • A(z) Motorola mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Motorola Moto G42 6GB további funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így a memóriakártya helye is megmarad. A(z) Motorola Moto G42 6GB telefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az ún. OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  SMTR509ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15